ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

Εκπτώσεις στις οικογενειακές κρατήσεις εισιτηρίων από τη «Ryanair»

Εκπτώσεις στις οικογενειακές κρατήσεις εισιτηρίων από τη «Ryanair»

Νέες υπηρεσίες με εκπτώσεις στις οικογενειακές κρατήσεις εισιτηρίων, αλλά και βελτιωμένες υπηρεσίες για τις πτήσεις της ανακοίνωσε σήμερα η ιρλανδική εταιρεία «Ryanair».

Όπως ανακοίνωσε ο υπεύθυνος μάρκετινγκ για την Ελλάδα Τζον Αλμποράντε (John Alborante), μέσω της νέας υπηρεσίας «Family Extra», οι οικογένειες που κάνουν κράτηση μέσω της εταιρείας μπορούν να επωφεληθούν από τις εκπτώσεις, που φθάνουν στο 50% για την επιλογή της θέσης για το παιδί, για τις παιδικές αποσκευές, για την ταξιδιωτική ασφάλεια. Επίσης, μπορούν να έχουν μειωμένα τέλη για βρέφη, δωρεάν χειροαποσκευή 5 κιλών για κάθε βρέφος και μια σειρά από άλλες διευκολύνσεις για την εξυπηρέτηση των παιδιών. Τέλος, θα παρέχεται και 20% έκπτωση στην τρίτη πτήση της οικογένειας (εφόσον η οικογένεια έχει πετάξει με την εταιρεία δυο φορές).

«Οι οικογένειες θα μπορούν να εξοικονομήσουν έως και 400 ευρώ σωρευτικά μέχρι το τρίτο οικογενειακό ταξίδι με τη Ryanair, ταξιδεύοντας φθηνότερα σε σύγκριση με τις μέχρι σήμερα χρεώσεις της εταιρείας» ανέφερε ο κ. Αλμποράντε.

Σε ό,τι αφορά στην πορεία της εταιρείας, η τάση εξακολουθεί να είναι ανοδική στην Ευρώπη. Ειδικότερα για την Ελλάδα, η αύξηση σε σύγκριση με πέρυσι, είναι στο 12%, ενώ στο 180% διαμορφώνεται η αύξηση στις κρατήσεις από το internet στη Ελλάδα, λόγω και των νέων υπηρεσιών που παρέχονται στα ελληνικά, μέσω διαδικτύου στη χώρα.

Η υπηρεσία «Family Extra» είναι διαθέσιμη για όλες τις οικογενειακές κρατήσεις στην ιστοσελίδα της εταιρείας.