Σύντομα (19/7/14)

1' 27" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Space Hellas

Εργο ηλεκτρονικής ασφάλειας

Την υλοποίηση έργου ηλεκτρονικής ασφάλειας στο κεντρικό κτιριακό συγκρότημα της Alpha Bank ανέλαβε η Space Hellas. Το έργο αφορά στην πλήρη αναβάθμιση του συστήματος περιμετρικής εποπτείας του κτιριακού συγκροτήματος μέσω κλειστού κυκλώματος τηλεοράσεως, με στόχο την ενίσχυση των μέτρων προστασίας και την ενσωμάτωση σύγχρονων τεχνολογιών στην ασφάλεια της τράπεζας.

Τράπεζα Πειραιώς

Στήριξη συμβολαιακής γεωργίας

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά σε παραγωγούς οπωροκηπευτικών του Νομού Λασιθίου, προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία «Ρήγας Α.Ε.». H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στον τομέα των οπωροκηπευτικών αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και την οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας, καλύπτοντας ολόκληρη την αλυσίδα, από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων από την εταιρεία. Η εταιρεία «Ρήγας Α.Ε.» δραστηριοποιείται στην τυποποίηση – συσκευασία και εμπορία στα προϊόντα ντομάτα, αγγούρι, πιπεριά, κολοκύθι και μελιτζάνα. Διαθέτει μια υπερσύγχρονη μονάδα στην περιοχή «Παχεία Αμμο» στην Ιεράπετρα και το πελατολόγιό της περιλαμβάνει κορυφαίες αλυσίδες του εσωτερικού όπως η «ΑΒ Βασιλόπουλος», «Lidl Hellas» & «Μασούτης». Παράλληλα πραγματοποιεί και σημαντικές εξαγωγές σε διάφορες ευρωπαϊκές χώρες, όπως Γερμανία, Αυστρία, Σλοβακία, Σερβία, Τσεχία, Ρουμανία και Βουλγαρία.

Ευρωπαϊκή Πίστη

Ιδιωτικό Σύστημα Συνταξιοδότησης

Η διοίκηση της Ευρωπαϊκής Πίστης ανακοίνωσε τη διάθεση ενός ασφαλιστικού προϊόντος με την ονομασία «Ιδιωτικό Σύστημα Συνταξιοδότησης» σε αντιδιαστολή με το Δημόσιο Σύστημα Συνταξιοδότησης και τα συνήθη ιδιωτικά ασφαλιστικά προγράμματα. Οπως αναφέρεται στην ανακοίνωση, κύρια χαρακτηριστικά του «Ιδιωτικού Συστήματος Συνταξιοδότησης» που παρέχεται αποκλειστικά και μόνο από την Ευρωπαϊκή Πίστη, είναι η ελευθερία επιλογής του χρόνου συνταξιοδότησης (ακόμη και μετά από ένα μήνα από την έκδοση του ασφαλιστηρίου συμβολαίου), του ποσού της σύνταξης, του τρόπου καταβολής της ως ισόβιας ή ορισμένης διάρκειας ή ως εφάπαξ, μεταβίβασης σε άλλον δικαιούχο, αυξομείωσης της παρεχόμενης σύνταξης ανάλογα με την εξέλιξη των οικονομικών του ασφαλιζομένου κ.ά.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή