1η Αυγούστου η έναρξη του Nikki Beach στο Πόρτο Χέλι

1η Αυγούστου η έναρξη του Nikki Beach στο Πόρτο Χέλι

1' 36" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για την 1η Αυγούστου έχει προγραμματιστεί η έναρξη της επίσημης λειτουργίας του ξενοδοχείου 5 αστέρων Nikki Βeach Resort and Spa στο Πόρτο Χέλι.

Πρόκειται για το πρώτο ξενοδοχείο που θα λειτουργήσει υπό την ομπρέλα της Νikki Beach Resort and Spa, ενώ θα ακολουθήσουν στην επόμενη διετία άλλες 4 μονάδες με την επωνυμία της σε Τουρκία, Ταϊλάνδη, Κύπρο και Κροατία. Tα Νikki Beach Club είναι γνωστά ως τα κλαμπ που επιλέγουν διάσημες προσωπικότητες για την ψυχαγωγία τους, όπως ο Αλ Πατσίνο, η Σίντι Κρόφορντ, ο Χάρισον Φορντ, η Σάρον Στόουν, ο Τζόρτζ Κλούνεϊ, η Ριάνα, ο Γούντι Αλεν, η Ντέμι Μουρ και πολλοί άλλοι. Η αλυσίδα διαθέτει 10 κλαμπ εντός ξενοδοχείων ή μεμονωμένα σε Μαγιόρκα, Ιμπιζα, Πουκέτ, Μαϊάμι, Σεν Τροπέ, Σεν Μπαρθ, Μαρμπέγια, Κάμπο Μαρακές και Κόσα Μούι. Ο διευθυντής Πωλήσεων και Μάρκετινγκ της Nikki Beach Hotels and Resorts για ΕΜΕΑ κ. Λεβέντ Τεκούν, απαντώντας σε ερώτηση της «Κ» γιατί επέλεξε η αλυσίδα να ξεκινήσει από την Ελλάδα την ξενοδοχειακή της δραστηριότηταν χαρακτήρισε τη χώρα μας έναν καταπληκτικό προορισμό που προσελκύει εκατομμύρια τουρίστες. Το Πόρτο Χέλι επελέγη λόγω της τοποθεσίας του ξενοδοχείου και τις προοπτικές ανάπτυξής του, συμπληρώνει.

Η ελληνική ριβιέρα στην περιοχή, τόνισε, αποτελεί έναν κοσμοπολίτικο προορισμό για πολλούς Αθηναίους και Ελληνες του εξωτερικού που διατηρούν εξοχικές κατοικίες, αλλά και για άλλους Ελληνες και ξένους με υψηλά εισοδήματα. Ο κ. Τεκούν δεν αποκλείει περαιτέρω επέκταση της αλυσίδας στη χώρα μας μελλοντικά. Επίσης, κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην καλή συνεργασία με την Dolphin Capital, ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου για την κατασκευή του οποίου δαπάνησε περί τα 20 εκατ. ευρώ. Η μονάδα με δυναμικότητα 66 δωμάτια και σουίτες από 50 έως 95 τ.μ. θα διαθέτει 4 εστιατόρια, σπα, γυμναστήριο, πισίνα κ.ά. Παράλληλα, ο κ. Τεκούν σημειώνει ότι «μεγάλες πολυεθνικές ξενοδοχειακές αλυσίδες δεν έχουν κάνει ακόμη την είσοδό τους στη χώρα και ως εκ τούτου πιστεύουμε ότι η Ελλάδα αποτελεί ελκυστικό προορισμό για επενδύσεις και προσβλέπουμε μεγάλη ανάπτυξη τα επόμενα χρόνια σε αυτόν τον τομέα».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή