Μετοχές που ξεχώρισαν

1' 29" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Δωρεάν Ιντερνετ

ΟΤΕ

Η μετοχή του ΟΤΕ παραμένει στην πρώτη πεντάδα των ελληνικών τίτλων που εμφανίζει την υψηλότερη συναλλακτική δραστηριότητα. Αυτή την εβδομάδα περισσότερα από 5 εκατομμύρια μετοχές του οργανισμού διακινήθηκαν στις συναλλαγές, ενώ η μετοχή εμφάνισε υστέρηση 0,48% στις τελευταίες πέντε συνεδριάσεις. Η θυγατρική Cosmote συνεχίζει την αναβάθμιση και επέκταση του προηγμένου δικτύου της και προσφέρει εντελώς δωρεάν σε όλους τους συνδρομητές της 1GB Mobile Internet για τις διακοπές τους.

Δεν θα ιδιωτικοποιηθεί

ΕΥΔΑΠ

Στα επίπεδα των 9,520 ευρώ ανήλθε η μετοχή της ΕΥΔΑΠ στο κλείσιμο της συνεδρίαση της Πέμπτης. Ο τίτλος της εταιρείας ύδρευσης στη διάρκεια της εβδομάδας που ολοκληρώθηκε κατέγραψε συνολικά κέρδη 2,91%. Η εισηγμένη, όπως και η ομοειδή της στη Θεσσαλονίκη, δεν θα ιδιωτικοποιηθεί μετά την πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας. Παράλληλα, η ΕΥΔΑΠ ανακοίνωσε αυτή την εβδομάδα ότι αντικαθιστά τα οχήματά της με νέα, σύγχρονα, χαμηλής εκπομπής ρύπων και ελάχιστης ενεργειακής κατανάλωσης.

Αύξηση πωλήσεων

Σελόντα

Παραμένει σε εκκρεμότητα το σχέδιο εξυγίανσης της Σελόντα. Η συνέλευση της Πέμπτης ανεβλήθη για άλλη μία φορά, έπειτα από αίτημα βασικού μετόχου και πιστώτριας τράπεζας. Η μετοχή υπέστη απώλειες 22,15% σε εβδομαδιαία βάση και έχει διολισθήσει στα επίπεδα των 0,109 λεπτών. Το πρώτο εξάμηνο του 2014 η εταιρεία εμφάνισε αύξηση κατά 11% όσον αφορά τον όγκο των πωλήσεων. Παράλληλα κατεγράφη αύξηση των εξαγωγών συνολικά για το κλάδο ιχθυοκαλλιέργειας της τάξεως του 4%- 5%.

Καλή πορεία

Κρέτα Φαρμ

Με θετικό πρόσημο ολοκλήρωσε την εβδομάδα η μετοχή της εταιρείας αλλαντικών Κρέτα Φαρμ. Ο τίτλος ενισχύθηκε 11,62% φτάνοντας τα επίπεδα των 0,461 ευρώ στο κλείσιμο της συνεδρίασης της Πέμπτης. Οι εγκαταστάσεις αποθήκευσης και διακίνησης υλικών, προϊόντων και εμπορευμάτων της εισηγμένης περιλαμβάνουν έξι αυτόνομα κέντρα διακίνησης: στο Ρέθυμνο και στο Ηράκλειο Κρήτης, στην Αθήνα, στην Πάτρα, στη Θεσσαλονίκη και στη Λάρισα. Η διαχείριση των αποθηκών γίνεται μέσω λογισμικού διαχείρισης αποθέματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή