Η ΤΝΤ Ελλάδος στηρίζει το έργο του Συλλόγου «Οραμα Ελπίδας»

Η ΤΝΤ Ελλάδος στηρίζει το έργο του Συλλόγου «Οραμα Ελπίδας»

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Τράπεζα Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών του Συλλόγου «Οραμα Ελπίδας» απαριθμεί ήδη 3.000 δότες και είναι συνδεδεμένη με το Παγκόσμιο Αρχείο Εθελοντών Δοτών Μυελού των Οστών που καλύπτουν τις ανάγκες ασθενών –παιδιών και ενηλίκων– που χρειάζονται μεταμόσχευση αιμοποιητικών κυττάρων. Το έργο αυτό –υψίστης ανθρωπιστικής αξίας– η εταιρεία ΤΝΤ Ελλάδος –μέλος της παγκόσμιας εταιρείας ταχυμεταφορών, με δικό της οδικό και αεροπορικό δίκτυο μεταφορών σε όλο τον πλανήτη– το στηρίζει με τον πλέον ενεργό και έμπρακτο τρόπο, όπως είναι η εθελοντική αιμοδοσία του ανθρώπινου δυναμικού της, ένας θεσμός που διανύει ήδη το έβδομο έτος της διοργάνωσής του (www.tnt.com/corporate).

Η μεγάλη στήριξη ωστόσο που προσφέρει είναι η δωρεάν κάλυψη του μεταφορικού έργου του συλλόγου για τη συλλογή και τη μεταφορά του γενετικού υλικού σε ερευνητικά κέντρα του εξωτερικού, προσφέροντας και την πιστοποιημένη συσκευασία Medpack της ΤΝΤ. Πρωταγωνιστές στις δράσεις του εθελοντισμού της είναι πάντα οι εργαζόμενοί της. Ως γνωστόν, η ΤΝΤ Ελλάδος δραστηριοποιείται στη χώρα μας από το 1989, σήμερα απασχολεί 219 άτομα στα έξι υποκαταστήματά της και επιπλέον διαθέτει και ένα πλήρως οργανωμένο δίκτυο αντιπροσώπων σε όλη την Ελλάδα. Επίσης, εφέτος, συμπληρώνονται επτά έτη από την έναρξη της χορηγικής υποστήριξης που προσφέρει στην περιβαλλοντική οργάνωση «Δίκτυο Μεσόγειος SOS».

Συγκεκριμένα, αναλαμβάνει δωρεάν την παράδοση του ενημερωτικού υλικού της εκστρατείας της σε όλη την Ελλάδα και συμβάλλει έτσι και στην ευαισθητοποίηση του κοινού. Παράλληλα, οι εργαζόμενοι της ΤΝΤ Ελλάδος συμμετέχουν εθελοντικά στις δράσεις της συγκεκριμένης οργάνωσης, όπως για παράδειγμα στον καθαρισμό παραλιών. Επιπλέον, στο πλαίσιο τους ενεργού Προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας που αναπτύσσει η ΤΝΤ, συνεργάσθηκε πρόσφατα και με την εταιρεία Kellogg’s και το QualityNet Foundation για να μεταφέρει δωρεάν και να διαμοιράσει 280.000 μερίδες πρωινών σε 20 οργανισμούς σε Αττική και Θεσσαλονίκη που φιλοξενούν οικογένειες και άπορα παιδιά είτε στα όρια της φτώχειας.

Αναγνωρίζοντας επίσης την ιδιαίτερη αξία που προσδίδεται στην εταιρεία όταν ασκεί την εταιρική ευθύνη της στις τοπικές κοινωνίες μέσα στις οποίες δραστηριοποιείται, οι εργαζόμενοί της προσέφεραν βασικά τρόφιμα πρώτης ανάγκης στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Μαρκόπουλου – επιπλέον των 19 κιβωτίων με τρόφιμα μεγάλης διάρκειας που είχαν ήδη προσφέρει το Πάσχα 2014.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή