Ραντεβού στο Λονδίνο με 300 hedge funds έχουν 32 εισηγμένες

Ραντεβού στο Λονδίνο με 300 hedge funds έχουν 32 εισηγμένες

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το διήμερο 18 και 19 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί για 9η συνεχή χρονιά το road show των εισηγμένων εταιρειών, στις εγκαταστάσεις του Bloomberg στο Λονδίνο.

Οι τελευταίες εκτιμήσεις υπολογίζουν ότι περισσότερα από 300 hedge funds από Ευρώπη και ΗΠΑ θα δηλώσουν συμμετοχή, καθώς παραμένει ισχυρό το ενδιαφέρον για την πορεία των ελληνικών επιχειρήσεων. Μάλιστα η διεξαγωγή του 9ου road show γίνεται και σε μία περίοδο όπου η κυβέρνηση είναι στην τελική φάση να ανακοινώσει το σχέδιο αναδιάρθρωσης των μη εξυπηρετούμενων δανείων των νοικοκυριών αλλά και τις ρυθμίσεις για τις υπερχρεωμένες επιχειρήσεις.

Ταυτόχρονα σε ένα μήνα από σήμερα όταν και θα πραγματοποιηθεί το οδοιπορικό παρουσίασης στο Λονδίνο θα έχουμε αρκετές πληροφορίες για τα ευρωπαϊκά stress tests όπου συμπεριλαμβάνονται και οι 4 ελληνικές τράπεζες που θα συμμετάσχουν στο road show του Λονδίνου. Μέχρι σήμερα έχουν δηλώσει συμμετοχή 32 εισηγμένες εκ των οποίων οι 20 ανήκουν στην υψηλή κεφαλαιοποίηση και οι υπόλοιπες 12 συγκαταλέγονται στη μεσαία κεφαλαιοποίηση.

Οι εισηγμένες της υψηλής και μεσαίας κεφαλαιοποίησης που έχουν δηλώσει συμμετοχή είναι οι εξής: Eurobank, Εθνική Τράπεζα, Τράπεζα Πειραιώς, Alpha Bank, Τράπεζα Αττικής, Aegean Airlines, Σωληνουργεία Κορίνθου, Ελλάκτωρ,Eurobank Properties, Folli – Follie, Fourlis, Frigoglass, ΓΕΚ- Τέρνα, Τέρνα Ενεργειακή, Γρ. Σαράντης, ΕΧΑΕ, Ελληνικά Πετρέλαια, Ιντραλότ, Κρι – Κρι, Lamda Development, ΜIG, ΜΕΤΚΑ, MLS Πληροφορική, Μότορ Οϊλ, Μυτιληναίος, ΟΤΕ, ΟΠΑΠ, Πλαίσιο, ΔΕΗ, Πλαστικά Θράκης, Τιτάν, Ελλ. Τεχνοδομική Ανεμος.

Τα funds που έχουν δηλώσει συμμετοχή μέχρι σήμερα προέρχονται από την Κεντρική Ευρώπη και τις ΗΠΑ και είναι τα εξής: Adelhi Capital, Esemplia, Argonaut, JP MORGAN, Lupus Alpha, Neon Liberty, Υork Capital, Marathon, Henderson, Pimco Lansdowne, Millenium capital Partners, Wellington, Glasdstone Partners.

Υπενθυμίζουμε ότι και το road show της Νέας Υόρκης τον Ιούνιο προσέλκυσε μεγάλο αριθμό αμερικανικών fund.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή