Νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας για ροδακινοπαραγωγούς

Νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας για ροδακινοπαραγωγούς

1' 0" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε νέο πρόγραμμα Συμβολαιακής Γεωργίας που αφορά παραγωγούς συμπύρηνου ροδάκινου των νομών Ημαθίας και Πέλλας προχώρησε η Τράπεζα Πειραιώς σε συνεργασία με την εταιρεία «Πρόδρομος Παυλίδης ΑΒΕΕ».

H χρηματοδοτική πρόταση της Συμβολαιακής Γεωργίας στον τομέα των ροδάκινων αναφέρεται ουσιαστικά στην ορθολογική οργάνωση και στην οικονομική στήριξη της παραγωγικής διαδικασίας και καλύπτει ολόκληρη την αλυσίδα, από τον παραγωγό μέχρι την επεξεργασία και την πώληση των προϊόντων, από την παραπάνω εταιρεία.

Η εταιρεία «Πρόδρομος Παυλίδης ΑΒΕΕ» έχει τις εγκαταστάσεις της στην πόλη των Γιαννιτσών, δραστηριοποιείται στον τομέα επεξεργασίας και τυποποίησης φρούτων στην ελληνική και διεθνή αγορά και διαθέτει ένα από τα πιο σύγχρονα και άρτια εξοπλισμένα εργοστάσια επεξεργασίας τροφίμων στην Ευρώπη. Η εταιρεία επενδύει σε νέες τεχνολογίες που συμβάλλουν στη βελτίωση της αποτελεσματικότητας της παραγωγής και της ποιότητας των προϊόντων της, δημιουργώντας με αυτόν τον τρόπο σχέσεις εμπιστοσύνης και αξιοπιστίας με τους πελάτες της.

Μέσω του προγράμματος Συμβολαιακής Γεωργίας της Τράπεζας Πειραιώς, ο παραγωγός έχει στη διάθεσή του την απαιτούμενη ρευστότητα με άκρως ανταγωνιστικούς όρους, τη στιγμή που τη χρειάζεται, αλλά και εγγυημένη πληρωμή της παραγωγής που έχει συμφωνήσει να παραδώσει στην εταιρεία.

Το πρόγραμμα καλύπτει όλη την παραγωγική, εφοδιαστική και μεταποιητική αλυσίδα του αγροτικού προϊόντος, υποστηρίζοντας συντεταγμένα την επωφελή συνεργασία παραγωγών και επιχείρησης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή