Enterprise Greece: Στήριξη της ελληνικής αποστολή στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ στην Κίνα

Enterprise Greece: Στήριξη της ελληνικής αποστολή στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ στην Κίνα

1' 6" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

To Enterprise Greece θα υποστηρίξει την ελληνική αποστολή στην ετήσια συνάντηση του παγκόσμιου οικονομικού φόρουμ (World Economic Forum) Annual Meeting of New Champions που θα πραγματοποιηθεί στο Τιανζίν, Κίνα, στις 10-12 Σεπτεμβρίου 2014.

Το φόρουμ πραγματοποιείται με στόχο να φέρει κοντά καινοτόμες επιχειρήσεις, φορείς, πολυεθνικές εταιρείες, κυβερνητικούς εκπροσώπους και αντιπροσώπους της ακαδημαϊκής κοινότητας από όλο τον κόσμο. Κάθε χρόνο συμμετέχουν περισσότεροι από 1.500 εκπρόσωποι από περισσότερες από 90 χώρες, εξετάζοντας πως η καινοτομία μπορεί να αξιοποιηθεί ώστε να αποφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα για όλους.

Η ελληνική συμμετοχή στο φετινό φόρουμ διοργανώνεται με την υποστήριξη του Enterprise Greece και έχει στόχο να αναδείξει τις δυνατότητες της ελληνικής οικονομίας και να επικοινωνήσει στους ηγέτες της παγκόσμιας οικονομίας τη σημαντική πρόοδο της χώρας τα τελευταία χρόνια.

Ο διευθύνων σύμβουλος του Οργανισμού Στέφανος Ησαΐας ανέφερε σχετικά: «Η Ελλάδα ανακάμπτει και επιστρέφει στην παγκόσμια οικονομική σκηνή διεκδικώντας δυναμικά το μερίδιο των Άμεσων Ξένων Επενδύσεων που της αναλογούν, βάσει των δυνατοτήτων των επιμέρους κλάδων της οικονομίας της. Η παρουσία μας σε αυτό το εξαιρετικά σημαντικό φόρουμ θα αναδείξει την πρόοδο της ελληνικής οικονομίας και τις δυνατότητες που υπάρχουν στη χώρα μας για ξένους επενδυτές και επιχειρηματίες».

Σημειώνεται ότι ο Οργανισμός Enterprise Greece αποτελεί μετεξέλιξη της «Επενδύστε στην Ελλάδα ΑΕ» (Invest in Greece) – στην οποία ενσωματώνονται, μεταξύ άλλων, και οι αρμοδιότητες του «Ελληνικού Οργανισμού Εξωτερικού Εμπορίου ΑΕ».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή