Intracom Holdings: Αύξηση πωλήσεων 11,4% στο πρώτο εξάμηνο

Intracom Holdings: Αύξηση πωλήσεων 11,4% στο πρώτο εξάμηνο

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) ανήλθαν σε 34,8 εκατ. ευρώ έναντι 35,9 εκατ. ευρώ στο περυσινό εξάμηνο.

Ο όμιλος παρουσίασε ζημίες προ φόρων (ΕΒΙΤ) ύψους 3,4 εκατ. ευρώ από ζημίες 8,9 εκατ. ευρώ στο αντίστοιχο περυσινό εξάμηνο ενώ οι ζημίες μετά από φόρους από συνεχιζόμενες και διακοπείσες δραστηριότητες ανήλθαν σε 12 εκατ. ευρώ από ζημίες ύψους 9,3 εκατ. ευρώ στο πρώτο εξάμηνο του 2013.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, το αποτέλεσμα προ φόρων του ομίλου απαλλαγμένο από την επίδραση της Intracom Telecom – η οποία εμφανίζεται ως διακοπείσα δραστηριότητα- διαμορφώνεται σε -3,4 εκατ. ευρώ από -8,9 εκατ. ευρώ στο πρώτο εξάμηνο του 2013.

Η Intracom Defense Electronics (IDE) και ο όμιλος Intrakat παρουσιάζουν στο εξάμηνο, υπερδιπλασιασμό της λειτουργικής τους κερδοφορίας EBITDA, με αύξηση των πωλήσεων κατά 45% και 49% αντίστοιχα. Η Intrasoft International με σταθερό επίπεδο πωλήσεων κατέγραψε επίσης σημαντική αύξηση EBITDA.

Το ανεκτέλεστο υπόλοιπο υπογεγραμμένων συμβάσεων την 30/6/2014 ανέρχεται σε 622,6 εκατ. ευρώ, πλέον 103,5 εκατ. ευρώ των οποίων αναμένεται η υπογραφή τους. Οι νέες συμβάσεις ανήλθαν σε 100 εκατ. ευρώ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή