Autohellas: Επίσημος δικαιοδόχος των εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων Thrifty, Dollar, Firefly

Autohellas: Επίσημος δικαιοδόχος των εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων Thrifty, Dollar, Firefly

1' 42" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Autohellas ΑΤΕΕ, δικαιοδόχος του σήματος της Hertz, ανακοινώνει  ότι αποτελεί πλέον και τον επίσημο δικαιοδόχο (franchisee) στην ελληνική αγορά για τα διεθνώς αναγνωρισμένα σήματα των εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων THRIFTY, DOLLAR, FIREFLY.

Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές του έτους προηγήθηκε σε παγκόσμιο επίπεδο η εξαγορά της Thrifty Automotive Group Inc. από την Hertz Global Holding Inc.

Το γεγονός ότι η Autohellas ΑΤΕΕ είναι ο μεγαλύτερος εθνικός franchisee της Hertz σε όλο τον κόσμο, οδήγησε τη μητρική εταιρεία Hertz Global Holding Inc. στο να εμπιστευτεί τη λειτουργία των νέων εταιρειών στα έμπειρα χέρια των διοικούντων της Autohellas.

Ο κ. Δημήτρης Μαγγιώρος, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής της Autohellas, με δήλωσή του αναλύει τα οφέλη που απορρέουν από το νέο αυτό σχήμα:

«Η λειτουργία των νέων brands δίνει στην Autohellas τη δυνατότητα να διευρύνει το μερίδιό της στην Ελληνική αγορά. Μας κάνει πιο ανταγωνιστικούς αφού μπορούμε να καλύψουμε όλες τις απαιτήσεις των πελατών μας μέσα από μία διαβαθμισμένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών.

«Βασικό ρόλο στην επίτευξη της διαβάθμισης τιμών παίζει η κοινή χρήση του  δικτύου της Autohellas. Με τον τρόπο αυτό, πετυχαίνουμε οικονομίες κλίμακας αφού τόσο η Thrifty όσο και η Dollar, έχουν φυσική παρουσία  σε περισσότερα από 70 σημεία σε όλη την Ελλάδα μέσω του δικτύου καταστημάτων της Hertz, ενώ η Firefly περιορίζεται προς το παρόν μόνο σε ενοικιάσεις μέσω διαδικτύου αφού λειτουργεί σαν «low cost» εταιρεία ενοικίασης.

«Επίσης, ωφελημένη βγαίνει και η αυτοκινητοβιομηχανία στη χώρα μας λόγω των αγορών που κάναμε για να καλύψουμε την αυξημένη ζήτηση. Αρκεί να σκεφτεί κανείς ότι η Autohellas έχει αγοράσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 5.000 αυτοκίνητα, διαφόρων τύπων, προσφέροντας σημαντική βοήθεια σε μία αγορά που βρίσκεται σε ύφεση εδώ και αρκετά χρόνια.»

Σημειώνεται ότι η κάθε εταιρεία διαθέτει δικό της ανεξάρτητο κέντρο κρατήσεων και ξεχωριστές ιστοσελίδες μέσω των οποίων ο υποψήφιος πελάτης μπορεί εύκολα και γρήγορα να δει τον στόλο οχημάτων που προσφέρει η κάθε εταιρεία καθώς και να κάνει online κράτηση.

– Κέντρο Κρατήσεων Thrifty: 211 106 4064, www.thrifty.com.gr

– Κέντρο Κρατήσεων Dollar: 211 106 4164,   www.dollar.com.gr

– Η Firefly λειτουργεί μόνο μέσω της ηλεκτρονικής της διεύθυνσης: www.fireflycarrental.gr

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή