Σύντομα (4/9/14)

2' 30" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Νέο κατάστημα Mega ΑΒ Βασιλόπουλος στον Κηφισό

Νέο κατάστημα 4.000 τ.μ. με διαφορετικό σχεδιασμό εγκαινίασε χθες η ΑΒ Βασιλόπουλος. Το κατάστημα, το οποίο βρίσκεται επί της Λεωφόρου Κηφισού 94, προορίζεται να εξυπηρετήσει τις ανάγκες της Δυτικής Αττικής. Το νέο σούπερ μάρκετ της γνωστής αλυσίδας ακολουθεί μια εντελώς νέα φιλοσοφία, έχει μοντέρνα αισθητική και έχει επιλεγεί ειδικός φωτισμός που αναδεικνύει τα προϊόντα. Το κατάστημα διαθέτει 200 θέσεις στάθμευσης, τρία διαφορετικά είδη ταμείων, κυλιόμενους διαδρόμους, ενώ παρέχει υπηρεσία κατ’ οίκον διανομής των προϊόντων. Από τις αρχές του έτους έως σήμερα η ΑΒ έχει ανοίξει 23 νέα καταστήματα, ενώ για το σύνολο του 2014 η εταιρεία έχει προγραμματίσει την λειτουργία συνολικά 32 νέων καταστημάτων, εκ των οποίων 22 εταιρικά και 10 μέσω franchising. Μετά το Mega AB στον Κηφισό αναμένεται να ολοκληρωθεί η ανακαίνιση του Mega AB στο Ελληνικό. Συνολικά οι επενδύσεις που έχει προγραμματίσει για το 2014 η ΑΒ ανέρχονται σε 73 εκατ. ευρώ.

Η International Life δημιούργησε ειδικά για τις ανάγκες των ιδιοκτητών κατοικιών μεγάλης αξίας το ασφαλιστικό πρόγραμμα Home Masterclass. Το πρόγραμμα προστατεύει το κτίριο, το περιεχόμενο της κατοικίας, τις εγκαταστάσεις και τον περιβάλλοντα χώρο από πλήθος κινδύνων, όπως φωτιά από κάθε αιτία, καιρικά φαινόμενα, κλοπή, θραύση σωληνώσεων, σεισμό. Παράλληλα, ασφαλίζει την ιδιωτική συλλογή έργων τέχνης και κοσμημάτων κατά παντός κινδύνου σε αξίες που προσδιορίζονται από έμπειρους και εξειδικευμένους εκτιμητές. Σημειώνεται ότι η κατοικία αποζημιώνεται σε αξία αντικατάστασης καινούργιου, ενώ η ευελιξία που προσφέρει το πρόγραμμα δίνει τη δυνατότητα στον πελάτη να δημιουργήσει ένα πρόγραμμα προσαρμοσμένο στις ανάγκες του με ιδιαίτερα ανταγωνιστικό κόστος.

Στην αγορά της Κορέας η Sunlight

Τη δυναμική είσοδό της στην αγορά της Κορέας εξασφάλισε η εταιρεία «Συστήματα Sunlight», μέσω ενός μεγάλου έργου με τη Hansol Logistics, τη μεγαλύτερη εταιρεία logistics της χώρας. Το έργο, όπως ανακοίνωσε η εταιρία, αφορά την προμήθεια μπαταριών έλξης (Motive Power) για τα περονοφόρα οχήματα που χρησιμοποιούνται στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις της Hansol. Η υλοποίηση του έργου γίνεται σε συνεργασία με την εταιρεία Bison, στρατηγικό συνεργάτη της Sunlight, με ηγετική παρουσία στην τοπική αγορά μπαταριών έλξης για περισσότερα από 10 χρόνια.

Η AutoHellas franchisee των Thrifty, Dollar και Firefly

Επίσημος franchisee στην ελληνική αγορά για τα σήματα των εταιρειών ενοικίασης αυτοκινήτων Thrifty, Dollar και Firefly αποτελεί η Autohellas ATEE, δικαιοδόχος του σήματος του Hertz. Εχει προηγηθεί στις αρχές του έτους η εξαγορά σε παγκόσμιο επίπεδο της Thrifty Automotive Group Inc. από τη Ηertz Global Holding Inc. Ο κ. Δημήτρης Mαγγιώρος, αναπληρωτής γενικός διευθυντής της Autohellas, δήλωσε, μεταξύ άλλων, ότι η Thrifty και η Dollar θα έχει φυσική παρουσία σε περισσότερα από 70 σημεία σε όλη την Ελλάδα μέσω του δικτύου καταστημάτων της Hertz, ενώ η Firefly περιορίζεται προς το παρόν μόνο σε ενοικιάσεις μέσω Διαδικτύου, αφού λειτουργεί ως low cost εταιρεία ενοικίασης. Σύμφωνα με την εταιρεία, ωφελημένη βγαίνει και η αυτοκινητοβιομηχανία λόγω των αγορών που έγιναν από την Autohellas για την κάλυψη της αυξημένης ζήτησης. Οπως αναφέρει, «η Autohellas έχει αγοράσει μέχρι σήμερα περισσότερα από 5.000 αυτοκίνητα διαφόρων τύπων, προσφέροντας σημαντική βοήθεια σε μία αγορά που βρίσκεται σε ύφεση εδώ και αρκετά χρόνια».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή