Generali Hellas: αύξηση 34,22% στην παραγωγή ασφαλίστρων

Generali Hellas: αύξηση 34,22% στην παραγωγή ασφαλίστρων

1' 12" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σημαντική αύξηση παραγωγής πολύ πάνω από τον μέσο όρο της ελληνικής ασφαλιστικής αγοράς πέτυχε η Generali Hellas στη διάρκεια του πρώτου εξαμήνου του τρέχοντος έτους, διευρύνοντας περαιτέρω το μερίδιο αγοράς που κατέχει στον κλάδο της ιδιωτικής ασφάλισης.

Η παραγωγή ασφαλίστρων στον κλάδο ζωής ανήλθε στα 32,42 εκατ. ευρώ έναντι 24,15 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2013, σημειώνοντας αύξηση 34,22%, όταν η μέση αύξηση του συνόλου της αγοράς αναμένεται να κυμανθεί στο 3%-4%. Στον κλάδο των γενικών ασφαλίσεων η παραγωγή ανήλθε στα 53,83 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2014, έναντι 50,82 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2013 σημειώνοντας αύξηση 5,92%, όταν η αγορά στο σύνολό της αναμένεται να εμφανίσει για το αντίστοιχο διάστημα σημαντικές απώλειες ύψους περίπου 8%-10%. Ειδικά στον κλάδο αστικής ευθύνης οχημάτων η εταιρεία παρουσίασε σημαντική αύξηση ύψους 24,86%, φτάνοντας τα 17,83 εκατ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2014 από 14,28 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2013.

Το τεχνικό αποτέλεσμα όλων των κλάδων κυμάνθηκε θετικά, ενώ αυξημένα αναμένονται, με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, και τα κέρδη της εταιρείας για το σύνολο της χρήσης. Σχολιάζοντας τα παραγωγικά αποτελέσματα, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας, Πάνος Δημητρίου, τόνισε ότι «η στρατηγική ανάπτυξης της Generali, που στηρίζεται στην προώθηση ελκυστικών, ποιοτικών ασφαλιστικών προϊόντων μέσω επαγγελματιών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, αποδίδει καρπούς. Η εταιρεία συνεχίζει να ενισχύει το ανθρώπινο δυναμικό της με σκοπό όχι μόνο την εκπλήρωση των στόχων της, αλλά και την περαιτέρω βελτίωση των υπηρεσιών της σε συνεργάτες και καταναλωτές».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή