Σε αύξηση κεφαλαίου προχωρεί ο Αστέρας

Σε αύξηση κεφαλαίου προχωρεί ο Αστέρας

41" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου θα προχωρήσει η «Αστήρ Παλάς Βουλιαγμένης ΑΞΕ» προκειμένου να εκδώσει νέες μετοχές υπέρ του ΤΑΙΠΕΔ και το Ταμείο από την πλευρά του να εισφέρει στην εταιρεία ιδιόκτητο οικόπεδο, που καλύπτει μέρος της έκτασης που αναπτύσσεται το ξενοδοχειακό συγκρότημα του Αστέρα Βουλιαγμένης.

Οι λεπτομέρειες της αύξησης αναμένεται να ανακοινωθούν μέσα στην εβδομάδα από την εταιρεία. Η εν λόγω απόφαση εντάσσεται στα προαπαιτούμενα της διαδικασίας για την ολοκλήρωση της πώλησης του Αστέρα Βουλιαγμένης στο επενδυτικό σχήμα της Jemyn Street Real Estate Fund IV LP που αναδείχθηκε προτιμητέο στον σχετικό διαγωνισμό της Εθνικής Τράπεζας. Το συνολικό κόστος της συναλλαγής (τίμημα και ανάληψη υποχρεώσεων) θα υπερβεί τα 500 εκατ. ευρώ. Ο διευθύνων σύμβουλος της «Αστήρ», Χρόνης Γριβέας, σημειώνει ότι η συνεργασία με τους επενδυτές είναι άψογη και ότι μέχρι στιγμής οι διαδικασίες τρέχουν βάσει του συμφωνημένου χρονοδιαγράμματος.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή