ΕΕΘ: Συμμετοχή και στη ΔΕΘ του 2015 επιθυμούν εννέα στους δέκα επιχειρηματίες

ΕΕΘ: Συμμετοχή και στη ΔΕΘ του 2015 επιθυμούν εννέα στους δέκα επιχειρηματίες

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Την επιθυμία τους να συμμετάσχουν στη ΔΕΘ και το 2015 εξέφρασαν πάνω από εννέα στους δέκα επιχειρηματίες-μέλη του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, που συμμετείχαν στη φετινή Διεθνή Έκθεση (ΔΕΘ). Παράλληλα, περισσότεροι από έξι στους δέκα (ποσοστό 62%) δήλωσαν ευχαριστημένοι από τις πωλήσεις που πραγματοποίησαν και τις συνεργασίες που έκλεισαν στο πλαίσιο της διοργάνωσης.

Τα παραπάνω προκύπτουν από έρευνα που πραγματοποίησε το Επαγγελματικό Επιμελητήριο (ΕΕΘ) χθες Κυριακή, τελευταία ημέρα της 79ης ΔΕΘ.

Από την ίδια έρευνα προκύπτει ότι το 95% των ερωτηθέντων είναι πολύ ικανοποιημένοι από την επισκεψιμότητα της ΔΕΘ, ενώ ποσοστό 85,5% και 81% αντίστοιχα χαρακτήρισε ως πολύ καλές τις υπηρεσίες του ΕΕΘ και της ΔΕΘ-Helexpo στη διάρκεια της έκθεσης.

"Οι περισσότεροι από 255.000 επισκέπτες της ΔΕΘ βοήθησαν τους επαγγελματίες που πήραν μέρος, ενώ αυξημένη ήταν η κίνηση και στο κέντρο της πόλης. Σε μια περίοδο […]κατά την οποία η αγορά δυσκολεύεται λόγω της οικονομικής και καταναλωτικής αδυναμίας του κόσμου, θεωρώ ότι οι επιχειρήσεις που συμμετείχαν στη ΔΕΘ πήραν βαθιά ανάσα", δήλωσε ο πρόεδρος του ΕΕΘ, Μιχάλης Ζορπίδης και πρόσθεσε ότι η διοίκηση του ΕΕΘ αισθάνεται δικαιωμένη για την απόφασή της να στηρίξει τη συμμετοχή των μελών του επιμελητηρίου στη ΔΕΘ.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή