ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas: «Γειτονιά Αλληλεγγύης» για 3η χρονιά

ΕΛΑΪΣ-Unilever Hellas: «Γειτονιά Αλληλεγγύης» για 3η χρονιά

37" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για τρίτη συνεχή χρονιά, η ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS πραγματοποιεί το πρόγραμμα «Γειτονιά Αλληλεγγύης» και στηρίζει οικογένειες των περιοχών που γειτνιάζουν με τα εργοστάσια και τις αποθήκες της.

Χάρη στην εθελοντική εργασία εργαζομένων της εταιρείας, περισσότεροι από 4.200 μαθητές σε 27 Δημοτικά Σχολεία στο Ν. Φάληρο, τον Α.Ι. Ρέντη, τη Γαστούνη Ηλείας και το Σχηματάρι έλαβαν και φέτος δωρεάν μια σειρά βασικών σχολικών ειδών UNICEF. Με την επιλογή των σχολικών ειδών της UNICEF, η ΕΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS – πέρα από τις τοπικές κοινωνίες – στηρίζει και το σημαντικό έργο της παγκόσμιας οργάνωσης.

Επιπλέον, σε περισσότερα από 60 σχολεία του Δήμου Νίκαιας-Ρέντη, η EΛΑΪΣ-UNILEVER HELLAS προσέφερε προϊόντα της (Xλωρίνη® Klinex, Καθαριστικά πατώματος Klinex, κρεμοσάπουνα Dove), για να καλύψει τις ανάγκες καθαριότητας και προσωπικής υγιεινής για τους πρώτες μήνες λειτουργίας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή