«Πράσινο φως» της ΕΕΤΤ στην απόκτηση της HΟL από τη Vodafone

«Πράσινο φως» της ΕΕΤΤ στην απόκτηση της HΟL από τη Vodafone

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Εγκρίθηκε από την Εθνική Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών και Ταχυδρομείων, η απόκτηση του αποκλειστικού ελέγχου της εταιρείας HOL από την εταιρεία Vodafone.

Ειδικότερα, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της ΕΕΤΤ, κατόπιν εξέτασης των σχετικών στοιχείων της συναλλαγής, κατέληξε, ότι η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν περιορίζει τον ανταγωνισμό στην ελληνική αγορά ηλεκτρονικών επικοινωνιών.

Την ίδια ώρα, συμφωνία συνεργασίας με το Διεθνή Αερολιμένα Αθηνών (ΔΑΑ), υπέγραψε η Hellas online για την παροχή τηλεπικοινωνιακών υπηρεσιών (Internet, Metro Ethernet, SDH, MPLS) σε εταιρείες στις οποίες ο ΔΑΑ παρέχει αποκλειστικά Data Center υπηρεσίες και επιλέγουν την hellas online ως πάροχο.

Ειδικότερα η συνεργασία αφορά στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών διασύνδεσης, όπως μισθωμένα κυκλώματα μέσω δικτύου οπτικής ίνας με τεχνολογία Ethernet & SDH, ιδιωτικά εικονικά δίκτυα (VPN MPLS), αλλά και εγγυημένη πρόσβαση στο internet.

Σκοπός και των δύο εταιρειών, είναι η διασφάλιση εναλλακτικών επιλογών για τους πελάτες με υψηλού επιπέδου ποιότητας και αξιοπιστίας παρεχόμενες υπηρεσίες διασύνδεσης, καθώς και η απρόσκοπτη και αδιάλειπτη λειτουργία των υπηρεσιών Data Center που προσφέρει ο ΔΑΑ στους πελάτες του.

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή