Η Nova ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο συνδρομητές

Η Nova ξεπέρασε το μισό εκατομμύριο συνδρομητές

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η διείσδυση της Nova ξεπέρασε τις 500 χιλιάδες συνδρομητές. Η επίδοση αυτή αποτελεί νέο ιστορικό υψηλό, αντιστοιχεί σε 20% των νοικοκυριών και, σύμφωνα με τη διοίκηση της Forthnet, είναι αποτέλεσμα της δυναμικής και της αποδοχής που παρουσιάζει η υπηρεσία Nova 3Play. Ο ρυθμός διείσδυσης της Nova, σύμφωνα με την εταιρεία, αγγίζει τις 110 χιλιάδες νέους συνδρομητές τον χρόνο, ενώ δείχνει ότι υπάρχουν σημαντικά περιθώρια ανάπτυξης της αγοράς.

Σύμφωνα με τη Forthnet, η Nova πρώτη καθιέρωσε τις πολυκάμερες αθλητικές μεταδόσεις, με αποτέλεσμα οι συνδρομητές της να απολαμβάνουν, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, τα μεγαλύτερα αθλητικά γεγονότα. Επίσης το 2010, η Nova έκανε την πρώτη μετάδοση τηλεοπτικού περιεχομένου υψηλής ευκρίνειας (High Definition) στην Ελλάδα, ενώ ένα χρόνο μετά, το 2011, έκανε την πρώτη παραγωγή και μετάδοση 3D περιεχομένου στη χώρα.

Σήμερα, προσφέρεται η υπηρεσία Nova Go. Με την υπηρεσία, οι συνδρομητές των αθλητικών καναλιών Novasports και των κινηματογραφικών καναλιών Novacinema, έχουν στη διάθεσή τους live TV αλλά και on demand, για να επιλέξουν το πρόγραμμα που θέλουν να παρακολουθήσουν, τη στιγμή που το θέλουν όπου κι αν βρίσκονται.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή