Generali: αύξηση παραγωγής ασφαλίστρων

Generali: αύξηση παραγωγής ασφαλίστρων

1' 16" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σημαντική αύξηση παραγωγής ασφαλίστρων παρουσίασε κατά το εννεάμηνο του 2014, σε σύγκριση με το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, η Generali Hellas, διευρύνοντας περαιτέρω το μερίδιο αγοράς της. Η συνολική παραγωγή ασφαλίστρων της εταιρείας ανήλθε στα 127,9 εκατ. ευρώ έναντι 120,5 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περυσινό διάστημα, σημειώνοντας αύξηση 6,1%. Στον κλάδο ζωής η παραγωγή ασφαλίστρων ανήλθε στα 45,2 εκατ. ευρώ έναντι 44,2 εκατ. ευρώ το πρώτο εννεάμηνο του 2013, σημειώνοντας αύξηση 2,3%, ενώ στον κλάδο των γενικών ασφαλίσεων, η παραγωγή ανήλθε στα 82,6 εκατ. ευρώ, έναντι 76,3 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2013, σημειώνοντας αύξηση 8,3%.

Να σημειωθεί ότι η αγορά γενικών ασφαλειών στο σύνολό της για το αντίστοιχο διάστημα είχε απώλειες ύψους 10%. Ειδικά στον κλάδο αστικής ευθύνης οχημάτων η εταιρεία παρουσίασε σημαντική αύξηση ύψους 23,6%, φτάνοντας τα 40 εκατ. ευρώ από 32 εκατ. ευρώ την αντίστοιχη περίοδο του 2013. Το τεχνικό αποτέλεσμα όλων των κλάδων κινήθηκε θετικά, ενώ αυξημένα αναμένονται, με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα και τα κέρδη της εταιρείας για το σύνολο της χρήσης.

Σχολιάζοντας τα παραγωγικά αποτελέσματα ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας κ. Πάνος Δημητρίου τόνισε ότι «η Generali συνεχίζει την αναπτυξιακή της πορεία, σε μία εποχή κρίσης και αβεβαιότητας. Η στρατηγική της ποιοτικής ανάπτυξης της Generali ανταμείβεται από τους συνεργάτες της, που βρίσκουν στην εταιρεία τον κατάλληλο εταίρο για την ενίσχυση των εισοδημάτων τους σε μία δύσκολη περίοδο. Παράλληλα, όλο και περισσότεροι καταναλωτές επιλέγουν την Generali για την κάλυψη των αναγκών τους, αναγνωρίζοντάς την ως τη δύναμη εκείνη που μπορεί να τους εγγυηθεί πραγματικά σίγουρη και αξιόπιστη προστασία».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή