Διεθνής διάκριση για το GB Roof Garden του «Μεγ. Βρεταννία»

Διεθνής διάκριση για το GB Roof Garden του «Μεγ. Βρεταννία»

1' 15" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το GB Roof Garden του ξενοδοχείου «Μεγάλη Βρεταννία» αναδείχθηκε για 2η χρονιά ένα από τα 101 καλύτερα εστιατόρια ξενοδοχείων παγκοσμίως, σύμφωνα με άρθρο της γνωστής αμερικανικής ιστοσελίδας «The Daily Meal». Το εστιατόριο στον 8ο όροφο του ξενοδοχείου έχει γίνει γνωστό σε παγκόσμια κλίμακα όχι μόνο για τη μοναδική του θέα, αλλά και για την κουζίνα του, επικεφαλής της οποίας είναι ο σεφ Αστέριος Κουστούδης. Η λίστα περιλαμβάνει κυρίως εστιατόρια από ξακουστά ξενοδοχεία σε όλο τα κόσμο, όπως για παράδειγμα το εστιατόριο «Epicure» στο ξενοδοχείο Le Bristol στο Παρίσι, το «Terrazza» στο Hotel Danieli στη Βενετία, το Louis XV στο Hôtel de Paris στο Μόντε Κάρλο, το «The Bazaar by Josés Andrés» στο Λος Αντζελες, το «Caprice» στο Four Seasons Hotel Hong Kong, καθώς και το TANG στο Shangri La Hotel του Λονδίνου. Το GB Roof Garden είναι το μοναδικό ελληνικό εστιατόριο της λίστας.

Το ξενοδοχείο «Μεγάλη Βρεταννία», του οποίου τη λειτουργική διεύθυνση έχει η Starwood Hotels & Resorts Worldwide Inc., είναι ιδιοκτησία της Εταιρείας Ελληνικών Ξενοδοχείων ΛΑΜΨΑ Α.Ε. Η Starwood είναι μία από τις κορυφαίες εταιρείες ξενοδοχείων και τουρισμού στον κόσμο, με 1.162 ξενοδοχεία σε περίπου 100 χώρες και 171.000 εργαζομένους στα ξενοδοχεία της ιδιοκτησίας ή της διαχείρισής της. Η Starwood αποτελεί μία από τις μεγαλύτερες πολυεθνικές εταιρείες διαχείρισης και franchise ξενοδοχείων και τουριστικών θέρετρων, με γνωστές αλυσίδες στην ιδιοκτησία της, όπως οι The Luxury Collection, St. Regis, Sheraton, Westin, Four Points by Sheraton και W, Le Méridien, AloftSM και Starwood Vacation Ownership Inc., μία από τις μεγαλύτερες εταιρείες υψηλής ποιότητας χρονομεριστικών διακοπών.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή