Μαρινόπουλος: εξαγορά αλυσίδας στην Πάτρα

Μαρινόπουλος: εξαγορά αλυσίδας στην Πάτρα

54" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σήμερα αναμένεται η ανακοίνωση της εξαγοράς της εταιρείας Κρόνος-Καρακίτσος Ν. ΑΕΒΕ στην Πάτρα από την εταιρεία Μαρινόπουλος. Η αλυσίδα διαθέτει σήμερα 18 καταστήματα και, σύμφωνα με πληροφορίες, θα μετονομαστούν σε «Μαρινόπουλος».

Μετά την επέκταση της «Μαρινόπουλος» στην Κρήτη, τη Σαντορίνη και τη Βόρεια Ελλάδα, η αλυσίδα βάζει τώρα στο στόχαστρο τη Δυτική Ελλάδα. Ηδη διαθέτει στην περιοχή (Αχαΐα, Αιτωλοακαρνανία και Ηλεία) 17 καταστήματα και η απόκτηση της αλυσίδας Κρόνος-Καρακίτσος Ν. ΑΕΒΕ θα την ενισχύσει με επιπλέον 18 σημείο πώλησης στον Νομό Αχαΐας.

Επίσης, η «Μαρινόπουλος» σχεδιάζει να ανοίξει 2-3 νέα καταστήματα το 2015, με τη Ρόδο και το Ηράκλειο Κρήτης να αποτελούν τις περιοχές που εξετάζει.

Η εταιρεία δραστηριοποιείται ήδη στο Cash & Carry με το σήμα Terra Market και έχει πέντε καταστήματα σε Χανιά, Αθήνα, Τρίκαλα, Θεσσαλονίκη και Λιβαδειά.

To επόμενο διάστημα, μάλιστα, η «Μαρινόπουλος» δρομολογεί τη μετεγκατάσταση του Terra Market που βρίσκεται στην περιοχή του Ρέντη στον έναν όροφο του υπερμάρκετ Carrefour που βρίσκεται επί της λεωφόρου Αθηνών (απέναντι από το Χρηματιστήριο).

Σημειώνεται ότι στην περιοχή της Δυτικής Ελλάδας η «Βερόπουλος» διαθέτει 18 καταστήματα και η «Βασιλόπουλος» 13.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή