ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

«Λύσεις υγείας Gold» από την ING & την Τράπεζα Πειραιώς

lyseis-ygeias-gold-apo-tin-ing-amp-038-tin-trapeza-peiraios-2057472

H ING και η Τράπεζα Πειραιώς, στο πλαίσιο της στρατηγικής τους συνεργασίας, προσφέρουν ένα νέο προϊόν ασφάλισης υγείας, τις «ΛΥΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ GOLD». Το πρόγραμμα έχει σχεδιαστεί από την ING για την Τράπεζα Πειραιώς και μας καλεί να φροντίζουμε τον εαυτό μας και την υγεία μας, ώστε να μπορούμε με τη σειρά μας, να φροντίσουμε όσους και ό,τι αγαπάμε.

Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό, ετησίως ανανεούμενο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας της ING, το οποίο σχεδιάστηκε βάσει του τρίπτυχου των θεμελιωδών αξιών της πρόληψης, της περίθαλψης και της ευεξίας, καθώς για την ING η καλή υγεία είναι συνώνυμο της σωστής πρόληψης, της αποτελεσματικής περίθαλψης και της καλής φυσικής κατάστασης.

Το ολοκληρωμένο πρόγραμμα ασφάλισης υγείας «ΛΥΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ GOLD», προσφέρει υπηρεσίες πρωτοβάθμιας φροντίδας και πρόληψης, καθώς και παροχές δευτεροβάθμιας  περίθαλψης και νοσηλείας σε 36 συμβλημένα ιδιωτικά νοσοκομεία στην Ελλάδα με απευθείας κάλυψη των εξόδων νοσηλείας από την ING, χωρίς ταλαιπωρία.

Το πρόγραμμα «ΛΥΣΕΙΣ ΥΓΕΙΑΣ GOLD» ξεχωρίζει έναντι άλλων ασφαλιστικών προϊόντων υγείας, καθώς προσφέρει έναν συνδυασμό μοναδικών επιπλέον παροχών, όπως τη δυνατότητα για δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις στα πιο σύγχρονα και αξιόπιστα ιδιωτικά κέντρα υγείας της χώρας μας, ετήσιο check up και ιατρικές επισκέψεις στα συνεργαζόμενα ιδιωτικά ιατρεία, αλλά και οδοντιατρική φροντίδα, φυσικοθεραπείες και πολλά ειδικά προνόμια και εκπτώσεις για την αγορά αθλητικών ειδών και υπηρεσιών ευεξίας.