Εμπορική συνεργασία της Akritas με τον τουρκικό όμιλο Gentas

Εμπορική συνεργασία της Akritas με τον τουρκικό όμιλο Gentas

1' 13" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Τη σύναψη εμπορικής συνεργασίας με τον τουρκικό όμιλο Gentas ανακοίνωσε η εισηγμένη βιομηχανία ξύλου Akritas, με την οποία και oλοκληρώνει τον πρώτο κύκλο των ειδικών εκδηλώσεων παρουσίασης της νέας σειράς διακοσμητικών επιφανειών στην κατηγορία προϊόντων «μελαμίνες- πάγκοι», με τίτλο Akritas Decor- New Collection. Η Akritas αναλαμβάνει από 1ης Ιανουαρίου 2015 την αποκλειστική αντιπροσώπευση και διάθεση για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια, προϊόντων της τουρκικής επιχείρησης στην κατηγορία βιομηχανικές διακοσμητικές επιφάνειες, συμπληρώνοντας έτσι τη μεγάλη γκάμα των διακοσμητικών επιφανειών που αυτή παράγει και εμπορεύεται.

H παρουσίαση των νέων διακοσμητικών επιφανειών της θρακιώτικης επιχείρησης, άνοιξε με την εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 3 Οκτωβρίου 2014 στην Αθήνα, ενώ ακολούθησε μία ακόμη ανάλογη διοργάνωση στο Ηράκλειο Κρήτης.

Η ελληνική βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου παρουσιάζει με τις εκδηλώσεις αυτές τα νέα σχέδια σε μελαμίνη και HPL (πάγκους εργασίας), με τα οποία εμπλουτίστηκαν οι σειρές «κλασική» και «Artika». Σημειώνεται ότι ο τουρκικός όμιλος Gentas είναι ένας από τους μεγαλύτερους ομίλους της γειτονικής χώρας, με αντικείμενο την παραγωγή και εμπορία προϊόντων για τη βιομηχανία επεξεργασίας ξύλου. Ο εν λόγω όμιλος πρόσφατα προχώρησε και στην εξαγορά ιταλικών εταιρειών του ιδίου κλάδου.

Η ανακοίνωση της συνεργασίας της εισηγμένης με την Gentas, συμπίπτει με την τρίτη παρουσίαση των νέων διακοσμητικών επιφανειών της ελληνικής βιομηχανίας, που θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο 13 Δεκεμβρίου. Στόχος της ελληνικής επιχείρησης είναι να έρθει ακόμη πιο κοντά στις τάσεις που τείνουν να κυριαρχήσουν στην αγορά, προσφέροντας μία μεγάλη παλέτα επιλογών στους κατασκευαστές και διακοσμητές κατοικιών, αλλά και επαγγελματικών χώρων.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή