Η Eurobank βράβευσε αριστούχους μαθητές από όλη την Ελλάδα

Η Eurobank βράβευσε αριστούχους μαθητές από όλη την Ελλάδα

1' 24" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνολικά 987 αριστούχους μαθητές από όλη την Ελλάδα βράβευσε η Eurobank στο πλαίσιο του προγράμματος «Η Μεγάλη Στιγμή για την Παιδεία». Το πρόγραμμα της Eurobank, που γίνεται για δωδέκατη συνεχόμενη χρονιά με τη στήριξη του υπουργείου Παιδείας, επιβραβεύει κάθε χρόνο τους αριστούχους αποφοίτους με τον υψηλότερο βαθμό πρόσβασης στην τριτοβάθμια εκπαίδευση, από κάθε λύκειο της χώρας, δημόσιο και ιδιωτικό, ημερήσιο και εσπερινό. Φέτος οι αριστούχοι απόφοιτοι που επιβραβεύονται ανέρχονται συνολικά σε 987 σε όλη την Ελλάδα. Στη χθεσινή εκδήλωση βραβεύθηκαν 372 αριστούχοι, 337 απόφοιτοι του νομού Αττικής και 35 αριστούχοι από τους νομούς Δωδεκανήσου, Κυκλάδων, Σάμου, Χίου και Λέσβου που φοιτούν στα Πανεπιστήμια της Αθήνας. Ηδη έχουν πραγματοποιηθεί ανάλογες τελετές βράβευσης σε όλες τις περιφέρειες της χώρας, ενώ έχουν βραβευθεί περισσότεροι από 14.000 αριστούχοι συνολικά από την έναρξη του προγράμματος. Στον χαιρετισμό του, ο υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων Γεώργιος Γεωργαντάς, απευθυνόμενος στους αριστούχους, σημείωσε ότι «υπάρχει ένα κεφάλαιο που μόνο αποδίδει και που δεν κινδυνεύει από το οικονομικό περιβάλλον. Αυτό το κεφάλαιο είναι οι σπουδές, η γνώση και η προσπάθεια. Αυξήστε αυτό το κεφάλαιο. Καλή επιτυχία σε όλους».

Ο διευθύνων σύμβουλος της Eurobank κ. Χρήστος Μεγάλου, στην ομιλία του ανέφερε: «Η ποιότητα των προσδοκιών και των στόχων μας καθορίζει και την ποιότητα των πράξεών μας», είχε πει κάποτε ο μεγάλος Γάλλος επιχειρηματίας, συγγραφέας και καινοτόμος Αντρέ Γκοντέν. Πρόκειται για μια φράση που μας ταιριάζει και μας εμπνέει στη Eurobank και πιστεύω ότι είναι μια φράση που αντικατοπτρίζει και το δικό σας πνεύμα, καθώς βάλατε υψηλούς στόχους και τους επιτύχατε. Και είσαστε μόνο στην αρχή μιας σειράς νέων υψηλών, αλλά κυρίως ποιοτικών, στόχων που θα βάλετε στη ζωή σας και σας εύχομαι ολόθερμα να επιτύχετε και αυτούς, να τους υπηρετήσετε με πράξεις αντίστοιχης ποιότητας».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή