WiSE: Ανοίγει τις πύλες του σε γυναίκες με ιδέες για κοινωνική επιχειρηματικότητα

WiSE: Ανοίγει τις πύλες του σε γυναίκες με ιδέες για κοινωνική επιχειρηματικότητα

51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

 Κάθε κρίση – προσωπική, κοινωνική, εθνική ή παγκόσμια – αποτελεί σπάνια ευκαιρία αναστοχασμού, δημιουργίας αλλά, πάνω απ’ όλα, ενεργού δράσης. Δράσης ικανής να επιφέρει θετική αλλαγή σε όλα τα επίπεδα: ατομικό, κοινωνικό, σε επίπεδο χώρας. Η Ελλάδα παραμένει σε μια πολύ κρίσιμη καμπή που απαιτεί ανθρώπους με ιδέες και πάθος, ανθρώπους με θέληση να υπερβούν τα εμπόδια που καταπνίγουν την υγιή, καινοτόμο επιχειρηματικότητα και να επιφέρουν την πραγματική αλλαγή που η χώρα τόσο πολύ έχει ανάγκη.

Η Ευρωπαϊκή Ακαδημία Βιωσιμότητας (ESA) στην Κρήτη, σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο ESADE της Βαρκελώνης και άλλους διεθνείς εταίρους, συμμετέχει στο Ευρωπαϊκό Πρόγραμμα WiSE (Women Innovators for Social Enterprise), μια δράση που σκοπό έχει να αποτελέσει μια θερμοκοιτίδα κοινωνικής επιχειρηματικότητας, καινοτομίας, επίλυσης προβλημάτων.

 Η πρόσκληση απευθύνεται σε γυναίκες με επιχειρηματικές ιδέες κι ανησυχίες και θέλεις να μάθεις πώς να επιφέρεις θετική αλλαγή μέσω του κοινωνικού επιχειρείν, διάβασε το παρακάτω και δες τα σχετικά links. H πρόσκληση για τις σχετικές αιτήσεις έχει ανοίξει, με προθεσμία υποβολής την 18η Δεκεμβρίου.

 Αιτήσεις μπορούν να γίνουν στον παρακάτω σύνδεσμο: https://wise4womeneu.wufoo.com/forms/z15040iw1osbg6p/

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή