Εκδήλωση Bosch: “Technology for life”

57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σύγχρονες, Αποδοτικές & Αξιόπιστες λύσεις για τους επαγγελματίες του τεχνικού κλάδου.

Με επιτυχία συνοδεύτηκε η εκδήλωση που διοργάνωσε η Robert Bosch στις εγκαταστάσεις της με τίτλο “Technology for life” την τελευταία εβδομάδα του Νοεμβρίου. Στους προσκεκλημένους της εταιρείας συμπεριλήφθηκαν κατασκευαστές, μελετητές, επαγγελματίες του ξενοδοχειακού κλάδου αλλά και συνεργάτες της εταιρίας που παρευρέθησαν με σκοπό να πληροφορηθούν για αποδοτικές, αξιόπιστες και σύγχρονες λύσεις με κύριο άξονα τις τεχνολογίες θέρμανσης και τα συστήματα ασφαλείας.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με μια γενική παρουσίαση των δραστηριοτήτων της εταιρίας (τεχνολογία οχημάτων, ηλεκτρικά εργαλεία, βιομηχανική τεχνολογία, έξυπνες πόλεις, ηλεκτροκίνηση) και των καινοτομιών της. Ακολούθησε στη συνέχεια η αναλυτική παρουσίαση των δυνατοτήτων στην παροχή ενεργειακά αποδοτικών λύσεων θέρμανσης, αλλά και η παρουσίαση της νέας ευρωπαϊκής οδηγίας Eco design για τα προϊόντα θέρμανσης.

Το τμήμα συστημάτων ασφαλείας ολοκλήρωσε, παρουσιάζοντας το εύρος των λύσεων που παρέχει σε συστήματα βίντεο, συναγερμού, πυρανίχνευσης, ελέγχου πρόσβασης, συνεδριακά και δημοσίων ανακοινώσεων. Μετά το πέρας των παρουσιάσεων οι προσκεκλημένοι είχαν την ευκαιρία να δουν από κοντά τεχνολογικές λύσεις (λέβητες, εργαλεία επαγγελματικής χρήσης και όργανα μέτρησης) καθώς και να παρακολουθήσουν μια ζωντανή επίδειξη των πιο εξελιγμένων τεχνολογικά καμερών της Bosch (Starlight), σε συνθήκες σχεδόν μηδενικής και μηδενικής φωτεινότητας.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή