Η ΤΝΤ Ελλάδος «μεταφέρει ελπίδα» σε 17 κοινωνικούς φορείς για παιδιά και οικογένειες

Η ΤΝΤ Ελλάδος «μεταφέρει ελπίδα» σε 17 κοινωνικούς φορείς για παιδιά και οικογένειες

1' 23" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Από 15 έως και 17 Δεκεμβρίου 2014 οι εργαζόμενοι της εταιρείας ταχυμεταφορών ΤΝΤ έχουν πολλή δουλειά να κάνουν.

Διαχωρίζουν, κατηγοριοποιούν και συσκευάζουν τα είδη πρώτης ανάγκης που προσφέρει το δίκτυο επιχειρήσεων πελατών της που ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά της «Μεταφέρουμε Ελπίδα».

Ξεκίνησε 17 Οκτωβρίου

Είναι το πρόγραμμα που ξεκίνησε στις 17 Οκτωβρίου 2014 σε συνεργασία με το QualityNet Foundation για τη στήριξη κοινωνικά ευάλωτων ομάδων.

Πριν από τα Χριστούγεννα, στις 18 Δεκεμβρίου 2014, η σκυτάλη του εθελοντισμού περνά -κυριολεκτικά- στα χέρια των οδηγών της ΤΝΤ που θα τα μεταφέρουν σε 17 κοινωνικούς φορείς που στηρίζουν παιδιά και τις οικογένειές τους σε Αττική, Θεσσαλονίκη και Ηράκλειο Κρήτης (www.metaferoume-elpida.gr).

Αυτή είναι η πρώτη φάση μιας συνεργατικής δράσης επιχειρήσεων, πελατών, συνεργατών και ανθρώπινου δυναμικού που παράγει ουσιαστικό κοινωνικό έργο και εκφράζει την ανθρωποκεντρική στρατηγική της ΤΝΤ όπως την καθορίζει η νέα εταιρική ταυτότητα της «The People Network» (www.tnt.gr).

«Ανθρώπινο δίκτυο»

Για τη δημιουργία αυτού του «ανθρώπινου δικτύου», με τους 59.000 αφοσιωμένους ανθρώπους της παγκόσμιας ΤΝΤ, ο CEO της ΤΝΤ κ. Τεξ Γκάνινγκ δήλωσε «οι πελάτες μας δεν είναι barcodes και εμείς δεν είμαστε ρομπότ.

Αφιερώσαμε χρόνο για να καταλάβουμε τι πραγματικά χρειάζονται οι πελάτες μας και αυτό που μας διαφοροποιεί από τους υπολοίπους είναι “The People Network”.

Η ΤΝΤ δραστηριοποιείται από το 1989 στη χώρα μας και πέρα από τα 115 μεγάλα και μικρά οχήματα υπερκαλύπτει τις ανάγκες των πελατών της και με το ιδιόκτητο αεροσκάφος της».

Για την πρωτοβουλία του The People Network, την υπερηφάνεια και τη χαρά της εξέφρασε και η διευθύντρια της ΤΝΤ Ελλάδος κ. Χριστίνα Αλεβίζου γιατί, όπως αναφέρει, «μαζί με το δίκτυο επιχειρήσεων πελατών μας στεκόμαστε δίπλα σε ευάλωτες ομάδες της κοινωνίας που δεν μπορούν να αντεπεξέλθουν οικονομικά».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή