Υποτροφίες σε φοιτητές από ΟΤΕ-Cosmote 374.360 ευρώ για 2014-15

Υποτροφίες σε φοιτητές από ΟΤΕ-Cosmote 374.360 ευρώ για 2014-15

1' 59" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Εμείς σε εσάς ελπίζουμε». Η φράση αυτή του προέδρου και διευθύνοντος σύμβουλου του ΟΤΕ Μιχάλη Τσαμάζ προς τους 50 πρωτοετείς φοιτητές από όλη τη χώρα, στους οποίους απονεμήθηκαν και εφέτος οι υποτροφίες ΟΤΕ-Cosmote και οι άλλες διακρίσεις, ήταν ίσως μια πολύτιμη δέσμευση για το μέλλον τους, ενώ μεγιστοποιεί τόσο την ηθική όσο και την οικονομική πρόσφορα του οργανισμού προς τους άριστους αυτούς νέους μας. Χάρη στην πρόσφορα αυτή και από την έναρξη του προγράμματος εδώ και 13 χρόνια, περίπου 500 νέοι έχουν σπουδάσει με υποτροφίες και τιμητικές διακρίσεις, η αξία των οποίων ξεπερνά τα 2,9 εκατ. ευρώ.

Για το 2014 το συνολικό ποσό που παρέλαβαν οι νέοι φοιτητές για να σπουδάσουν σε ιδρύματα πανεπιστημιακού τομέα της ανώτατης εκπαίδευσης στην Ελλάδα ανέρχεται σε 374.360 ευρώ. Εφέτος, μάλιστα, ο θεσμός των υποτροφιών ενισχύθηκε με αύξηση του αριθμού των τιμητικών διακρίσεων, όπως και του ποσού που αντιστοιχεί σε καθεμία από αυτές. Η απονομή έγινε στο πλαίσιο εορταστικής εκδήλωσης που στέλνει το βασικό μήνυμα «Φτάσε, όπου -δεν- μπορείς» και έδωσε την ευκαιρία σε περισσότερα από 350 άτομα που παρευρέθηκαν να μοιραστούν τη χαρά και τη συγκίνηση των νέων υποτρόφων, αλλά και να τους συγχαρούν, γιατί οι οικονομικές και κοινωνικές δυσκολίες που επικρατούν δεν κατάφεραν να τους εμποδίσουν να κατακτήσουν τον στόχο τους και να μπουν στο πανεπιστήμιο.

Απευθυνόμενος στους νέους υποτρόφους ο κ. Τσαμάζ, αφού αναφέρθηκε στο παράδειγμα των επιτυχιών του ΟΤΕ και της Cosmote, τους επεσήμανε πως «παρά το ότι οι επικρατούσες συνθήκες λένε “δεν μπορείς”, εσείς καταφέρατε να ανοίξετε μια μεγάλη πόρτα για το μέλλον σας. Είστε πρωτοετείς φοιτητές και υπότροφοι του ομίλου ΟΤΕ. Αξιοποιήστε τη γνώση που θα πάρετε στο πανεπιστήμιο, μάθετε περισσότερα. Ανοίξτε τους ορίζοντές σας, αξιοποιήστε την τεχνολογία. Μη φοβάστε τις αλλαγές. Μη βολεύεστε. Να πιστεύετε ότι όλα είναι δυνατά. Εμείς, σε εσάς ελπίζουμε».

Στους διακριθέντες φοιτητές για το 2014-2015 και προκειμένου να έχουν τα απαραίτητα τεχνολογικά εφόδια για τις σπουδές τους, ο ΟΤΕ και η Cosmote τους παρέχουν μια σειρά από προϊόντα και υπηρεσίες και συγκεκριμένα τα εξής:

– κινητά τηλέφωνα και tablets,

– δωρεάν σύνδεση ΟΤΕ Double Play 24Mbps Απεριόριστα Plus,

– δωρεάν πάγιο με το Cosmote ΚαρτοΣυμβόλαιο Student, l σε συνδυασμό με δωρεάν πάγιο για το Cosmote Internet On The Go Student, για διάστημα ίσο με την επίσημη διάρκεια φοίτησης της κάθε σχολής,

– δωρεάν παροχή υπηρεσιών ΟΤΕ TV Full Pack, για ένα χρόνο και χωρίς την επιβάρυνση κεραιοσυστημάτων και εγκατάστασης, και από ένα τάμπλετ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή