Τρία νέα δρομολόγια ξεκινά η Ryanair

Τρία νέα δρομολόγια ξεκινά η Ryanair

49" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Επιπλέον δρομολόγια, εν μέσω γκρίνιας, προσθέτει στο δίκτυό της από την Αθήνα η Ryanair, το ερχόμενο καλοκαίρι. Τη στιγμή που ανακοινώνει την προσθήκη νέων προορισμών και την αύξηση συχνοτήτων σε υφιστάμενους, η Ryanair προβλέπει ότι η ιδιωτικοποίηση των περιφερειακών αεροδρομίων θα αυξήσει σημαντικά τα τέλη χρήσης τους, ενώ υπενθυμίζει πως ο Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών είναι από τα ακριβότερα αεροδρόμια του δικτύου της.

Σε επιχειρησιακό επίπεδο η εταιρεία ανακοίνωσε χθες, διά στόματος του εμπορικού διευθυντή της Ryanair, Ντέιβιντ Ο’ Μπράιεν, ότι από τον ερχόμενο Απρίλιο προσθέτει στο θερινό της πρόγραμμα από την Αθήνα δύο δρομολόγια ημερησίως για Σαντορίνη, τρία εβδομαδιαία προς Μπρατισλάβα και τέσσερα δρομολόγια την εβδομάδα προς Βουδαπέστη. Παράλληλα αυξάνει από δύο σε τρεις τις ημερήσιες πτήσεις της προς Χανιά και σε δύο από μία τις πτήσεις προς Πάφο, προσπαθώντας να καλύψει το κενό που φαίνεται να αφήνουν οι Κυπριακές Αερογραμμές. Το θερινό πρόγραμμα της εταιρείας θα περιλαμβάνει 12 δρομολόγια από και προς Αθήνα, με τα οποία εκτιμά ότι θα μεταφέρει συνολικά 2,2 εκατ. επιβάτες.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή