MIG: Καμία αλλαγή στη μετοχική σύνθεση του ομίλου

MIG: Καμία αλλαγή στη μετοχική σύνθεση του ομίλου

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Διαψεύδει δημοσιεύματα περί αλλαγής στη μετοχική σύνθεση της MIG η διοίκηση του ομίλου, με αφορμή τη συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς με την αμερικανική KKR, που αφορά τη μεταβίβαση στην KKR προβληματικών και ενήμερων δανείων καθώς και μετοχών από το χαρτοφυλάκιο της τράπεζας. «Ως προς την αναφερόμενη», υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση της MIG, «συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς με την KKR, η MIG δεν έχει καμία επίσημη ενημέρωση ως προς το είδος της συμφωνίας και το ύψος της επένδυσης και του κινδύνου που αναλαμβάνει η KKR, ούτε ως προς τις δεσμεύσεις της για μελλοντικές επενδύσεις μέσω του ομίλου μας ή/και των θυγατρικών του, στοιχεία, που όταν διευκρινιστούν, μπορεί να είναι ιδιαίτερα θετικά και να βοηθήσουν στην ταχύτερη ανάκαμψη της MIG προς όφελος όλων των μετόχων της.

Σε καμία περίπτωση, όμως, δεν τίθεται θέμα εξαγοράς της MIG ή/και των θυγατρικών της από τη μεταβίβαση των δικαιωμάτων και των υποχρεώσεων της Τράπεζας Πειραιώς σε οποιονδήποτε επενδυτή. Μια τέτοια εξέλιξη, νομικά και ουσιαστικά, θα προϋπέθετε είτε συμφωνία των υφισταμένων μετόχων της MIG είτε επιτυχημένη δημόσια πρόταση εξαγοράς του συνόλου των μετοχών της εταιρείας». Στην ανακοίνωση τονίζεται ότι η MIG με τις τεράστιες προσπάθειες των στελεχών και των εργαζομένων της έχει αντιμετωπίσει επιτυχώς την κρίση και βρίσκεται πλέον σε διαρκή ανοδική πορεία.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή