Συνεργασία Νομικής Βιβλιοθήκης και Economia Publishing

Συνεργασία Νομικής Βιβλιοθήκης και Economia Publishing

52" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Κοινή πορεία αποφάσισαν να ακολουθήσουν, ενώνοντας τις δυνάμεις τους, η Νομική Βιβλιοθήκη ΑΕΒΕ και η Economia Publishing–Εκδόσεις Κέρκυρα Α.Ε. (που εκδίδει την Οικονομική Επιθεώρηση και το Business File, μεταξύ άλλων), δύο εκδοτικοί οίκοι με μακρά παράδοση.

Στόχοι της συνεργασίας αυτής είναι η δρομολόγηση νέων εντύπων και ηλεκτρονικών εκδόσεων οικονομικού και γενικού περιεχομένου, η δημιουργία συνεργειών περιεχομένου, η οργάνωση κοινών σεμιναρίων, διαλέξεων, συνεδρίων και εν γένει κοινών εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών δράσεων υψηλού επιπέδου σε συνεργασία με επιστημονικούς, εκπαιδευτικούς και ερευνητικούς φορείς και πανεπιστήμια του εσωτερικού και του εξωτερικού. Γενικότερα, η δημιουργία ενός διευρυμένου εκδοτικού, εκπαιδευτικού, επιμορφωτικού και ενημερωτικού οργανισμού.

Στο πλαίσιο αυτό, οι δύο εκδοτικοί οίκοι διατηρούν έκαστος το εμπορικό σήμα, τη μετοχική σύνθεση και αυτονομία του. Ταυτόχρονα, θα δημιουργήσουν ένα νέο κοινό σήμα (Νομική Βιβλιοθήκη–Economia Publishing), το οποίο θα χρησιμοποιούν κατά περίπτωση για τους κοινούς εμπορικούς και προωθητικούς σκοπούς τους.

Η επιμέλεια της καθημερινής διαχείρισης και λειτουργίας της Economia Publishing– Εκδόσεις Κέρκυρα θα ασκείται από τη Νομική Βιβλιοθήκη. Η διαχείριση θα περιλαμβάνει την κεντρική διάθεση όλων των προϊόντων των δύο εταιρειών μέσω του πανελλαδικού δικτύου της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή