Συνεργασία Alpha Bank με «Θρακικά Εκκοκκιστήρια»

Συνεργασία Alpha Bank με «Θρακικά Εκκοκκιστήρια»

46" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Συνεργασία με την εταιρεία Θρακικά Εκκοκκιστήρια Α.Ε. συνήψε η Alpha Bank, στο πλαίσιο των Ευέλικτων Προγραμμάτων Συμβολαιακής Επιχειρηματικότητας, στηρίζοντας τους Ελληνες αγρότες και ισχυροποιώντας περαιτέρω την παρουσία της στον χώρο του πρωτογενούς τομέα, που εκτείνεται από την παραγωγή έως τη μεταποίηση και εξαγωγή αγροτικών προϊόντων.

Οπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση, με αντικείμενο την εκκόκκιση συσπόρου βάμβακος και την πώληση εκκοκκισμένου βάμβακος και βαμβακόσπορου, η εταιρεία Θρακικά Εκκοκκιστήρια Α.Ε. έχει κύκλο εργασιών άνω των 30 εκατ. ευρώ και το 95% των πωλήσεών της αφορά εξαγωγές. Η εταιρεία ιδρύθηκε το 1985 και αποτελεί συνέχεια υφισταμένης ΕΠΕ, η οποία είχε ιδρυθεί το 1972. Διαθέτει ιδιόκτητες εγκαταστάσεις στο 4ο χλμ. Κομοτηνής – Ξάνθης, με ημερήσια δυναμικότητα επεξεργασίας περίπου 550 τόνων συσπόρου βάμβακος. Επίσης, λειτουργεί δύο ακόμη εκκοκκιστήρια, με το σύστημα «φασόν», στον Νομό Ροδόπης και στον Νομό Εβρου, δυναμικότητας περίπου 650 και 250 τόνων, αντιστοίχως. Προμηθευτές της εταιρείας είναι 2.500 – 3.000 αγρότες από τους νομούς Ροδόπης, Εβρου και Ξάνθης.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή