Αγαπημένες εκλεκτές ποικιλίες καφέ σε συνδυασμό με food & bites

Αγαπημένες εκλεκτές ποικιλίες καφέ σε συνδυασμό με food & bites

2' 2" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Οι φίλοι της Nespresso γνωρίζουν καλά ότι κάθε πρότασή της γίνεται με γνώμονα το να προσφέρει την απόλυτη εμπειρία καφέ. Το ταίριασμα των Εκλεκτών Ποικιλιών με τα food and bites δεν θα μπορούσε, συνεπώς, να αποτελεί εξαίρεση.

Στην αναζήτηση του συνεργάτη που θα είχε την απαραίτητη υψηλή γνώση και εμπειρία στον κλάδο της γαστρονομίας ώστε να κατανοήσει τη φιλοσοφία της τέλειας εμπειρίας καφέ, την ύψιστη ποιότητα των Εκλεκτών Ποικιλιών και την υπεροχή των foods and bites, η απάντηση ήρθε στο πρόσωπο του Jean Charles Metayer σεφ του εστιατορίου Premiere InterContinental και μέλους του προγράμματος Nespresso Coffee Sommelier. Ο βραβευμένος σεφ είναι παλιός γνώριμος της Nespresso και κατέχει ενδελεχώς κάθε μυστικό των καφέδων Εκλεκτών Ποικιλιών. Η συνεργασία του αφορά σε πολλούς τομείς δραστηριοτήτων:  από το chef academy που διοργανώνεται από τη Nespresso στα κεντρικά γραφεία της στην Ελβετία με τη συμμετοχή του Jean Charles Metayer έως τη δημιουργία αποκλειστικών συνταγών και πιάτων με έμπνευση για τη Nespresso.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο πλαίσιο της έκθεσης HORECA τον περασμένο μήνα, όπου εκλεκτοί καλεσμένοι και επισκέπτες είχαν την ευκαιρία να τον γνωρίσουν από κοντά, ο ίδιος αναφέρει χαρακτηριστικά για ένα πιάτο με αστακό  που δημιούργησε αποκλειστικά για τη Nespresso και προσφέρεται στο Premiere: «Οι νότες των αποξηραμένων βοτάνων της ελληνικής φύσης ταιριάζουν ιδανικά με τον αστακό και τον καφέ, κάνοντας τη συνταγή αυτή ιδιαιτέρως δημοφιλή στο εστιατόριό μας». Ενώ από τα λόγια του για την εταιρεία διακρίνουμε την εκτίμηση για το προϊόν και τη συνεργασία: «Ελπίζω να έχω πολύ περισσότερες ιδέες στο μέλλον για τη Nespresso – είναι μία κορυφαία σειρά ποικιλιών καφέ που μας βοηθά στο έργο μας και στην πρόοδο της γαστρονομίας».

Για τα foods&bites, τις μικρές θεϊκές λιχουδιές, οι προτάσεις του είναι υπόδειγμα του συνδυασμού γαστρονομικού ταλέντου, αγάπης για τη δουλειά του και βαθιάς διατροφικής εξειδίκευσης. Οι Εκλεκτές Ποικιλίες καφέ της Nespresso συνδυάζονται μοναδικά με μπισκότα ή σοκολατάκια, που φέρουν φυσικά την υπογραφή Nespresso. Στα απολαυστικά παραδείγματα σημειώνουμε το τέλειο πάντρεμα της ασύγκριτης έντασης, με νότες μπαχαρικών του Kaazar με τη γλυκύτητα του μπισκότου αμυγδάλου και σύκου, του εκφραστικού μπρίου του Cappriccio με την λαχταριστή γεύση βουτύρου και την αλμύρα των ανθών της θάλασσας των Delcetti Fleur de Sel, ή ακόμα του γευστικού Caramelito με βάση τον Livanto που αναδεικνύεται μοναδικά με τα μικρά κεκάκια φιστικιού Αιγίνης Financiers Pistaches.

Για να ανακαλύψετε το δικό σας αγαπημένο συνδυασμό και να γευτείτε αυτή την εμπειρία Nespresso το μόνο που χρειάζεται είναι να επισκεφθείτε την κοντινότερή σας Nespresso Boutique για μία γευστική δοκιμή καφέ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή