Οκτώ ελληνικές εταιρείες στον τελικό των «European Business Awards»

Οκτώ ελληνικές εταιρείες στον τελικό των «European Business Awards»

1' 7" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στις 26 Μαΐου θα διεξαχθεί στο Λονδίνο η τελετή απονομής των «European Business Awards sponsored by RSM 2014/15». Τα «European Business Awards sponsored by RSM», τα οποία διοργανώνονται για 9η συνεχή χρονιά, είναι ένας ανεξάρτητος μη κερδοσκοπικός θεσμός, ο οποίος αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματικότητα, τις καλές πρακτικές και την καινοτομία σε πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Στον φετινό διαγωνισμό 2014/2015, στην πρώτη φάση της διαδικασίας του, δήλωσαν συμμετοχή 24.000 επιχειρήσεις από 33 ευρωπαϊκές χώρες. Στον τελικό θα αναδειχθούν 11 νικητές –ένας για κάθε κατηγορία.

Τα βραβεία επικεντρώνονται σε εταιρείες από διάφορους κλάδους που έχουν επιτύχει εξαιρετικά αποτελέσματα στις 10 κατηγορίες των βραβείων, από την περιβαλλοντική ευαισθητοποίηση έως την εξυπηρέτηση του πελάτη, τα οποία και τις κατατάσσουν σε ηγετική θέση στην Ευρώπη. Η ενδέκατη κατηγορία προκύπτει από την επιλογή που κάνει ο πρόεδρος των βραβείων για τις δέκα επιχειρήσεις που, κατά τη γνώμη του, έχουν ξεχωρίσει στον διαγωνισμό και ονομάζεται «Chairman’s Selection».

Οι συνολικά 8 ελληνικές εταιρείες που έχουν φτάσει στον τελικό είναι οι εξής:

• Green – Greek Environmental & Energy Network.

• AB Βασιλόπουλος

• ONEX

• Coffee Island

• Φαρματέν

• Genesis Pharma

• Spetses Mini Marathon

• Olympia Electronics

Κύριος χορηγός και ενεργός υποστηρικτής είναι η RSM International, ένα από τα μεγαλύτερα δίκτυα Ορκωτών Ελεγκτών Λογιστών και Συμβούλων Επιχειρήσεων στον κόσμο, με περισσότερα από 700 γραφεία σε 110 χώρες και 34.500 στελέχη διεθνώς.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή