ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

1ο Marketing Barometer από το ΕΙΜ της ΕΕΔΕ

1ο Marketing Barometer από το ΕΙΜ της ΕΕΔΕ

Σε μία προσπάθεια βαθύτερης κατανόησης του κλάδου και των εξελίξεων στον χώρο του Μάρκετινγκ για πρώτη φορά στη χώρα μας, το Ελληνικό Ινστιτούτο Μάρκετινγκ (ΕΙΜ) της Ελληνικής Εταιρίας Διοικήσεως Επιχειρήσεων (ΕΕΔΕ), με την συνεργασία της Ελληνικής Ακαδημίας Μάρκετινγκ (ΕΛΑΜ), διεξήγαγε με μεγάλη επιτυχία την έρευνα EIM – Marketing Barometer και εγκαινιάζει επιτυχώς την δημιουργία ενός νέου και πολλά υποσχόμενου θεσμού που θα προσφέρει ουσιαστικά στo χώρο του Μάρκετινγκ. Η Έρευνα αυτή διεξήχθη το διάστημα Δεκεμβρίου 2014 – Ιανουαρίου 2015 και τα αποτελέσματα της θα παρουσιαστούν στην εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στο The Hub Events στις 20 Μαΐου 2015 (ώρα 17.00) στo Marketing Barometer Event.

Η έρευνα είχε ως σκοπό να σφυγμομετρήσει τις τάσεις του Μάρκετινγκ στην αγορά, να βγάλει επί τις ουσίας συμπεράσματα για τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν τα στελέχη του Marketing σήμερα, να παρουσιάσει ουσιαστικά αποτελέσματα για το πώς έχει επηρεάσει και μεταβάλει το χώρο αυτό η οικονομική κρίση, καθώς και να καταγράψει τις στρατηγικές που θα υιοθετήσουν τα στελέχη του Μάρκετινγκ για να αντιπαρέλθουν στα νέα δεδομένα της αγοράς. Η έρευνα πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και σε αυτό συνέβαλε η συμμετοχή περισσοτέρων από 150 ανώτερων στελεχών διοίκησης Μάρκετινγκ, των κορυφαίων ελληνικών και πολυεθνικών εταιριών, που δραστηριοποιούνται στον ελληνικό χώρο.

Η εκδήλωση της παρουσίασης των ευρημάτων απευθύνεται στους ανθρώπους της αγοράς του Μάρκετινγκ, επαγγελματίες ή μη, οι οποίοι ασχολούνται καθημερινά ή επηρεάζονται άμεσα ή έμμεσα από αυτό. Οι συμμετέχοντες της εκδήλωσης θα είναι ανώτερα στελέχη Μάρκετινγκ, Διευθυντές Μάρκετινγκ, Εμπορικοί Διευθυντές αλλά και νέα στελέχη του χώρου, εκπρόσωποι της ακαδημαϊκής κοινότητας, οι οποίοι επιθυμούν να ενημερωθούν για τα νέα δεδομένα και τις τελευταίες εξελίξεις στον χώρο του Μάρκετινγκ καθώς και να παραστούν σε μία συνάντηση των Marketers όπου θα μπορέσουν να συζητήσουν και να ανταλλάξουν απόψεις γύρω από τις εξελίξεις του χώρου τους.

Χορηγός της εκδήλωσης είναι η Interamerican, υποστηρικτές η Oracle, η SAS και η Wind, χορηγοί video production η Viewmax, concept & creative η 7Indigo New Media, media η Direction.

Η είσοδος είναι ελεύθερη. Στείλτε συμπληρωμένη την αίτηση συμμετοχής στο [email protected] ή καλέστε στο 210 2112000 (εσωτ *714 κ. Δημήτρης Φωτιάδης) και εξασφαλίστε μία θέση στην παρουσίαση του Marketing Barometer.