Τέλος στην συνεργασία της με την Air France-KLM βάζει η Alitalia

Τέλος στην συνεργασία της με την Air France-KLM βάζει η Alitalia

39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ιταλική αεροπορική εταιρεία «Alitalia» ανακοίνωσε την Τρίτη ότι δεν πρόκειται να ανανεώσει την συνεργασία της με την «Air France-KLM», η οποία λήγει τυπικά το 2017, καθώς όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση η συνεργασία «δεν είναι πια ωφέλιμη». Η «Alitalia», η οποία μάλιστα «διασώθηκε» οικονομικά από την «Etihad Airways» μετά την υπογραφή συγχώνευσής της περί τα τέλη του περασμένου έτους, ανακοίνωσε ακόμη ότι οι επίσημες συμφωνίες που συνήφθησαν το 2009 και το 2010 ήταν κάτω από «πολύ διαφορετικές οικονομικές συνθήκες».

«Αυτές οι συμφωνίες δεν είναι πλέον ωφέλιμες για την νέα "Alitalia", ούτε από την σκοπιά της διαφημιστικής πολιτικής ούτε στρατηγικά», δήλωσε ο διεθυντής της αεροπορικής εταιρείας, Σιλβάνο Κασσάνο και πρόσθεσε: «Οι διαπραγματεύσεις γίνονταν σε μια περίοδο που η Alitalia ήταν σε τελείως διαφορετική κατάσταση με αποτέλεσμα τα συμφωνηθέντα να είναι προς όφελος τους».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή