Διεθνές συνέδριο για καινοτομία, επιχειρηματικότητα

Διεθνές συνέδριο για καινοτομία, επιχειρηματικότητα

1' 43" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Με εικοσαετή πορεία και εμπειρία στη διοργάνωση επενδυτικών συνεδρίων, εδώ και πέντε χρόνια, η Capital Link εγκαινίασε και τη διοργάνωση Ετήσιων Συνεδρίων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, τα οποία έχει πραγματοποιήσει σε Λονδίνο, Αθήνα και Νέα Υόρκη όπου λειτουργούν και γραφεία της. Το 5ο Ετήσιο Capital Link CSR Forum με θέμα «Επιχειρηματικότητα – Καινοτομία – Κοινωνία» θα πραγματοποιηθεί στις 25 Ιουνίου στην Αθήνα, με χορηγό επικοινωνίας την «Κ» και αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον, καθώς τόσο η ατζέντα του συνεδρίου όσο και οι σύνεδροι πρωταγωνιστές του εγγυώνται εξαιρετικές δυνατότητες για πληροφόρηση, τεχνογνωσία και δικτύωση.

«Το φετινό συνέδριο έχει δύο όψεις: επιχειρηματική και κοινωνική», επισημαίνεται από την Capital Link. Η πρώτη παρουσιάζει προγράμματα και πρωτοβουλίες από εταιρείες και οργανισμούς στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, που υποστηρίζουν και χρηματοδοτούν τις νέες και μικρομεσαίες εταιρείες. Και όπως επισημαίνεται, «είναι πολλά» τόσο από κρατικούς όσο και από ιδιωτικούς, κερδοσκοπικούς και μη οργανισμούς που παρέχουν δυνατότητες ανάπτυξης στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Την «κοινωνική όψη» του συνεδρίου θα τη δώσουν οι περισσότερες των 100 Νεοφυών Επιχειρήσεων και ΜΚΟ που θα παρουσιάσουν το έργο, τις δραστηριότητες και τις πρωτοβουλίες τους.

Χάρη στο διεθνοποιημένο προφίλ των συνεδρίων της Capital Link, ξεχωρίζει πάντα ο υποστηρικτικός ρόλος της ελληνικής Ομογένειας, «η οποία βρίσκεται έμπρακτα στο πλευρό της Ελλάδος και των νέων επιχειρηματιών με συγκεκριμένα προγράμματα και δραστηριότητες» και τα οποία θα παρουσιάσουν διακεκριμένοι ομογενείς επιχειρηματίες διεθνώς γνωστοί, που συμμετέχουν στη «Συζήτηση Στρογγυλής Τραπέζης». Σκοπός του συνεδρίου είναι να προσφέρει στους συνέδρους, και ιδιαίτερα στους νέους επιχειρηματίες, έναν πρακτικό και χρηστικό οδηγό για την ενίσχυση και τη χρηματοδότηση των προτάσεών τους.

Είναι επίσης και η παρουσίαση των σημαντικών επαφών που μπορούν να συμβάλλουν στον σκοπό αυτό.

Στη συζήτηση θα συμμετέχουν επίσης κυβερνητικά στελέχη και πολλοί επιχειρηματίες και επενδυτές από την Αμερική, οι οποίοι έρχονται για τον σκοπό αυτό στην Ελλάδα. Στο πλαίσιο του συνεδρίου, το Βραβείο «2015 Capital Link CSR Leadership Awards» θα απονεμηθεί στον Ελληνοαμερικανό επιχειρηματία κ. Dean Metropoulos, πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της Metropoulos & Company, παγκοσμίως αναγνωρισμένο επενδυτή ιδιωτικών κεφαλαίων (Private Equity). Στα 28 έτη της επενδυτικής καριέρας του έχει πραγματοποιήσει περισσότερες από 82 εξαγορές.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή