Επέκταση της ΑΧΙΑ στην Πορτογαλία

Επέκταση της ΑΧΙΑ στην Πορτογαλία

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Tην ίδρυση νέου γραφείου στη Λισσαβώνα ανακοίνωσε η AXIA Ventures Group (AXIA), θυγατρική εταιρεία της AXIA Financial Group (AFG). Η συγκεκριμένη απόφαση της AXIA, ενός αναπτυσσόμενου ομίλου Επενδυτικής Τραπεζικής στην ευρύτερη περιοχή, δείχνει τη δυναμική και τις αναπτυξιακές προοπτικές της Πορτογαλίας ως μιας από τις πιο υποσχόμενες περιφερειακές αγορές της Ευρωζώνης. Οι αυξανόμενες χρηματοδοτικές ανάγκες πολλών τοπικών οργανισμών, σε συνδυασμό με το οικονομικό περιβάλλον που βελτιώνεται στην Πορτογαλία, δημιουργούν κατάλληλες ευκαιρίες και πρόσφορο έδαφος για διεθνείς επενδυτές να διαδραματίσουν στρατηγικό ρόλο στην παροχή χρηματοδοτικών λύσεων που θα προσφέρουν στις τοπικές επιχειρήσεις τη δυνατότητα επίτευξης των στόχων τους.

Η AXIA σκοπεύει να αξιοποιήσει την εμπειρία και την τεχνογνωσία που έχει αποκομίσει από την ήδη επιτυχημένη της δραστηριοποίηση σε άλλες αγορές της Ευρωζώνης, συνδέοντας διεθνή κεφάλαια με εγχώριες επενδυτικές ευκαιρίες. Με τη συμβολή της στη χρηματοδότηση των τοπικών επιχειρήσεων, η AXIA θα δώσει τη δυνατότητα σε αυτές να βελτιώσουν τα περιθώρια ανάπτυξής τους και παράλληλα να δώσουν ώθηση και αξία στην οικονομία της Πορτογαλίας.

Η επέκταση της ΑΧΙΑ στην Πορτογαλία είναι απόρροια της δέσμευσης και στόχευσης της εταιρείας στις περιφερειακές αγορές της Ευρωζώνης και συμπληρώνει το ήδη υπάρχον δίκτυο γραφείων της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή