Κωτσόβολος: 1.050 εθελοντές και συνεργάτες προσέφεραν 53 «πράξεις» σε όλη την Ελλάδα

Κωτσόβολος: 1.050 εθελοντές και συνεργάτες προσέφεραν 53 «πράξεις» σε όλη την Ελλάδα

1' 57" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Αγαπημένη ημέρα όλων μας στην εταιρεία Κωτσόβολος αποτελεί η “Ημέρα Καλής Πράξης” και ευχαριστούμε τους εθελοντές αλλά και τους συνεργάτες μας που καταφέραμε να κάνουμε για ακόμη μία φορά τα συναισθήματά μας πράξη και την πράξη ουσία». Είναι η δήλωση της κ. Μάριαμ Σάντρι, marketing manager της Dixon South-East Europe – Κωτσόβολος, για την πραγματοποίηση για τρίτη συνεχή χρονιά -την Κυριακή 7 Ιουνίου 2015- της «Ημέρας Καλής Πράξης», της μεγαλύτερης ενέργειας εθελοντισμού της εταιρείας Κωτσόβολος, κατά την οποία 1.050 εθελοντές και 59 ομάδες εργαζομένων υλοποίησαν 53 «πράξεις» σε 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα – μέσα σε μία ημέρα. Επίκεντρο των ενεργειών αυτών είναι τα παιδιά, οι οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, άτομα τρίτης ηλικίας, ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και το φυσικό περιβάλλον.

Στη μεγαλύτερη αυτή συλλογική ενέργεια κοινωνικής υπευθυνότητας της εταιρείας συμμετείχαν εργαζόμενοι εθελοντές από τα καταστήματα, τα κεντρικά γραφεία, τις αποθήκες και το κέντρο διανομής και επισκευών. Μερικές από τις 53 συνολικά δράσεις ανιδιοτελούς προσφοράς ήταν η εθελοντική εργασία και η υλικοτεχνική κάλυψη των αναγκών του Κέντρου Παιδιών με σύνδρομο Down «Μαργαρίτα», η κάλυψη αναγκών σε είδη πρώτης ανάγκης προς το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Ελευσίνας, η δενδροφύτευση και καθαρισμός του περιαστικού δασούς Καβάλας, το γεύμα αγάπης στο Γηροκομείο Βόλου. Σημαντική επίσης ήταν και η δράση στην Κλειστή Δομή «18 και Ανω» όπου οι εθελοντές «έβαλαν τη δική τους πινελιά σε όλους τους χώρους του σπιτιού», προσφέροντας ακόμη και ένα έργο τέχνης, «φιλοτέχνημα με ψυχή από τους εθελοντές της εταιρείας». Ωστόσο, στις δράσεις αυτές συμπρωταγωνιστές των εθελοντών της «Ημέρας Καλής Πράξης» του Κωτσόβολου είναι και εννέα εταιρείες τις οποίες οι εθελοντές ευχαριστούν θερμά για τη συμμετοχή τους. Συγκεκριμένα είναι η ΜΒΜ Παναγιώτης Ζαφειρόπουλος για όλες τις τεχνικές εργασίες, η Samsung Electronics Hellas για πρόσφορα τηλεόρασης, η Δαβίλας Δημήτριος Εμπόριο και Κατασκευή Επίπλων για προσφορά επίπλων, η Χ. Μπενρουμπή & Υιος Α.Ε. για μικροσυσκευές και σκευή οικιακής χρήσης, η Γ.Ε. Δημήτριου ΑΕΒΕ για τον φούρνο μικροκυμάτων, η Αφοί Κ. Σαραφίβη ΑΕΒΕ Berson για ατομικές ξυριστικές μηχανές προς τους θεραπευόμενους, η Αμοιρίδης – Σαββίδης Α.Ε. για αντικουνουπικές συσκευές, η Play Music για τη μουσική κατά την ημέρα της δράσης και η Ε.Ν. Χειλάρης & Σία Ε.Ε. για τη βάση της τηλεόρασης.

Οπως είναι γνωστό, η εταιρεία Κωτσόβολος ξεκίνησε από ένα απλό κατάστημα στην Αθήνα το 1950, σήμερα λειτουργεί με 94 καταστήματα, όπως και με το ηλεκτρονικό κατάστημα www.kotsovolos.gr, και απασχολεί περισσότερους από 1.950 εργαζομένους.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή