3η χρονιά «Ημέρα Καλής Πράξης» για την Κωτσόβολος

3η χρονιά «Ημέρα Καλής Πράξης» για την Κωτσόβολος

1' 50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Για 3η συνεχή χρονιά, πραγματοποιήθηκε, την Κυριακή 7 Ιουνίου, η «Ημέρα Καλής Πράξης», η μεγαλύτερη ενέργεια εθελοντισμού της Κωτσόβολος. 59 ομάδες εργαζομένων και 1.050 εθελοντές ανέλαβαν να σχεδιάσουν και να υλοποιήσουν 53 «πράξεις» σε 30 περιοχές σε όλη την Ελλάδα, ταυτόχρονα την ίδια ημέρα.

Δυναμικό παρόν έδωσαν, οι εθελοντές – εργαζόμενοι από τα καταστήματα της Θεσσαλονίκης και την αποθήκη της Βόρειου Ελλάδας. Συγκεκριμένα, οι εθελοντές από τα καταστήματα της εταιρείας στην περιοχή της Τούμπας και του Λιμανιού, δούλεψαν από κοινού για να ενισχύσουν το 5ο Δημοτικό και Νηπιαγωγείο Ειδικής Αγωγής, προσφέροντας υλικοτεχνική κάλυψη. Την ίδια στιγμή, οι ομάδες της Ευκαρπίας και των αποθηκών διέθεσαν τρόφιμα για τις ανάγκες των Παιδικών Χωριών SOS Φίλυρου, ενώ σε αντίστοιχη δράση προχώρησαν οι εθελοντές από το κατάστημα του Ευόσμου στην Ενορία Τριών Ιεραρχών της περιοχής. Τέλος, οι εργαζόμενοι από το κατάστημα της Τσιμισκή επισκέφθηκαν το Παιδογκολογικό Τμήμα Ιπποκράτειου και προσέφεραν αναλώσιμα για να καλυφθούν οι ανάγκες της μονάδας, ενώ το κατάστημα της Πυλαίας, υποστήριξε το Χαμόγελο του Παιδιού, συμμετέχοντας με πολύ ενέργεια σε σειρά παιδικών δραστηριοτήτων και προσφέροντας είδη πρώτης ανάγκης που χρειαζόταν ο Οργανισμός.

Τα αποτελέσματα ήταν κάτι παραπάνω από θετικά, καθώς όλοι οι φορείς και οι σύλλογοι αλλά και τα πρόσωπα που δέχθηκαν την υποστήριξη των εθελοντικών ομάδων, μίλησαν με τα καλύτερα λόγια για τον ζήλο, τη θέληση και το έργο που προσφέρθηκε, προκειμένου να σχεδιαστούν και να υλοποιηθούν όλες αυτές οι δράσεις υποστήριξης.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σε όλη τη χώρα, οι συνολικά 1050 εθελοντές επικεντρώθηκαν σε διάφορους τομείς της κοινωνικής δράσης, ήρθαν κοντά στα παιδιά, τις οικογένειες που αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, την 3η ηλικία, τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και το περιβάλλον και γνώρισαν τη χαρά της ανιδιοτελούς προσφοράς.

Με αφορμή την «Ημέρα Καλής πράξης», η κα. Μάριαμ Σάντρι, Marketing Manager της Dixons South-East EuropeΚωτσόβολος, δήλωσε: «Για 3η συνεχόμενη χρονιά η εταιρεία μας κατάφερε να κάνει πράξη το στόχο που έχει θέσει προς το κοινωνικό σύνολο, με 53 ταυτόχρονες κοινωνικές δράσεις ανά την Ελλάδα. Η «Ημέρα Καλής Πράξης» αποτελεί την αγαπημένη ημέρα όλων μας στην Κωτσόβολος και θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη συμμετοχή των εθελοντών, αλλά και των συνεργατών μας, γιατί καταφέραμε να κάνουμε για ακόμα μία φορά τα συναισθήματά μας «πράξη» και την «πράξη», ουσία!».

 

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή