Σχέδιο προστασίας των τουριστών έχει καταστρώσει ο όμιλος Tui

Σχέδιο προστασίας των τουριστών έχει καταστρώσει ο όμιλος Tui

1' 39" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Σχέδιο ολοκληρωμένης προστασίας έχει καταστρώσει ο όμιλος της Tui για τους τουρίστες που έχουν επιλέξει, μέσω αυτού, πακέτα διακοπών στη χώρα μας στην περίπτωση που προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα.

Ο γερμανικός ταξιδιωτικός όμιλος επισημαίνει σε χθεσινή του ανακοίνωση ότι μετά το δημοψήφισμα η οικονομική κρίση στην Ελλάδα παραμένει στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων. Ωστόσο, υπογραμμίζει ότι η χώρα μας εξακολουθεί να είναι ένας δημοφιλής προορισμός διακοπών. Επίσης, τονίζει ότι οι κρατήσεις συνεχίζουν να διατηρούνται σε υψηλότερα επίπεδα από πέρυσι. Ομως ξεκαθαρίζει ότι αυτό οφείλεται στις ταξιδιωτικές εταιρείες που είναι κατάλληλα προετοιμασμένες προκειμένου να διασφαλίσουν ευχάριστες διακοπές για τους επισκέπτες τους. Αυτή η σταθερότητα, προσθέτει, είναι ζωτικής σημασίας για την ελληνική οικονομία, προτρέποντας, παράλληλα, τις ελληνικές αρχές να λάβουν σοβαρά υπ’ όψιν τους προβληματισμούς των τουριστών που επιλέγουν να περάσουν τις διακοπές τους στη χώρα μας. Στο πλαίσιο αυτό, η Τui υπενθυμίζει ότι ο τουρισμός είναι ο πιο σημαντικός κλάδος της ελληνικής οικονομίας, προσφέροντας 1 στις 5 θέσεις εργασίας και συμβάλλοντας κατά περίπου 30 δισ. ευρώ στο ΑΕΠ.

Ο όμιλος επισημαίνει ότι «οι πελάτες της Tui μπορούν να βασιστούν στη βοήθειά μας εάν προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα». Eπίσης, υπογραμμίζει ότι τα τουριστικά θέρετρα που συνεργάζεται η Tui είναι κατάλληλα προετοιμασμένα προκειμένου να αντεπεξέλθουν σε ενδεχόμενα προβλήματα εφοδιασμού ή άλλα πιθανά σενάρια. Σε περίπτωση που προκύψει οποιοδήποτε πρόβλημα, συμπληρώνει, οι έμπειροι εκπρόσωποι της Tui είναι σε πλήρη ετοιμότητα προκειμένου να υποστηρίξουν τους πελάτες του ομίλου στην Ελλάδα.

Εξάλλου, ο όμιλος σημειώνει ότι πέρυσι διακίνησε περί τα 2 εκατ. τουριστών στη χώρα μας κυρίως από Βρετανία και Γερμανία και ότι φέτος αναμένει να πραγματοποιήσει νέο ρεκόρ αφίξεων. Επιπροσθέτως, τονίζει ότι 56% των τουριστών διακινούνται μεταξύ Ιουλίου και Σεπτεμβρίου. Στη μακρά περίοδο των διαπραγματεύσεων της Ελλάδας με την Ε.Ε. αναφέρει ότι επέλεξε να πραγματοποιήσει στα τέλη του Ιουνίου στην Κρήτη την εκδήλωση παρουσίασης του προγράμματός της. Το γεγονός αυτό, υποστηρίζει, αντικατοπτρίζει την πεποίθησή της για το μέλλον του ελληνικού τουρισμού, που βασίζεται στο ότι η Ελλάδα θα έχει πάντα τον ήλιο, τη θάλασσα και τη μοναδική φιλοξενία των ανθρώπων της.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή