Το φθινόπωρο τα εγκαίνια του καταστήματος της H&M στην Ερμού

Το φθινόπωρο τα εγκαίνια του καταστήματος της H&M στην Ερμού

50" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στο τέλος του φετινού φθινοπώρου αναμένεται να εγκαινιαστεί το νέο κατάστημα «ναυαρχίδα» της αλυσίδα H&M στην ελληνική αγορά. Ο λόγος για το κατάστημα που θα λειτουργήσει στο νεοκλασικό κτίριο της οδού Ερμού, πλησίον της πλατείας Συντάγματος, το οποίο, μέχρι πρότινος, στέγαζε το πολυκατάστημα της αλυσίδας FOKAS. Στο νέο κατάστημα θα περιλαμβάνονται όλα τα προϊόντα της H&M, δηλαδή, είδη μόδας για όλη την οικογένεια, είδη σπιτιού, αλλά και η νέα σειρά καλλυντικών της αλυσίδας. Σημειωτέον ότι, όπως ανακοίνωσε η εταιρεία, το νέο κατάστημα θα αντικαταστήσει το υφιστάμενο κατάστημα της H&M στην οδό Ερμού 22.

Οι εργασίες στο νεοκλασικό κτίριο έχουν ήδη ξεκινήσει και πρόκειται να ολοκληρωθούν τους επόμενους μήνες, με στόχο το κατάστημα να πραγματοποιήσει εγκαίνια πριν από την επερχόμενη εορταστική περίοδο. Σημειώνεται ότι το πενταώροφο κτίριο καταλαμβάνει όλο το οικοδομικό τετράγωνο που ορίζεται από τις οδούς Ερμού, Βουλής, Σκόπα και Πετράκη. Η ανέγερση του ακινήτου πραγματοποιήθηκε τη δεκαετία του 1900 για λογαριασμό του χρυσοχόου Χ. Τσιτσόπουλου. Η τελευταία μεγάλη ανακαίνιση του κτιρίου έγινε στα τέλη της δεκαετίας του 1990.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή