Έλληνες προμηθευτές επιλέγει η WIND

Έλληνες προμηθευτές επιλέγει η WIND

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Το 90% των ετήσιων δαπανών της είναι σε ελληνικές εταιρείες.

Ψήφο εμπιστοσύνης στην ελληνική αγορά δίνει η WIND Ελλάς επιλέγοντας να προμηθεύεται υλικά και υπηρεσίες από ελληνικές εταιρείες. Στο πλαίσιο αυτό, για εργολαβικές/ οικοδομικές εργασίες σε τοπικές αγορές ανά την Ελλάδα η WIND χρησιμοποιεί εταιρείες της εκάστοτε περιοχής, ενώ για τις αγορές σε προωθητικά υλικά και εκτυπωτικές εργασίες χρησιμοποιούνται κατά κανόνα ελληνικές εταιρείες.

Σύμφωνα με τα στοιχεία που δημοσιεύονται στον ετήσιο Απολογισμό Εταιρικής Υπευθυνότητας της WIND για το 2014, οι δαπάνες σε τοπικούς προμηθευτές (ελληνικές εταιρείες) αντιπροσωπεύουν περίπου το 90% των συνολικών δαπανών της εταιρείας για το έτος. Οι λοιπές δαπάνες σε μη τοπικούς προμηθευτές αφορούν κυρίως αγορές τηλεπικοινωνιακών προϊόντων για τα οποία δεν υπάρχει τοπική εκπροσώπηση στην Ελλάδα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η επένδυση της WIND σε τοπικές εταιρείες για εργολαβικές/ οικοδομικές εργασίες έχει ενισχυθεί ιδιαιτέρως και από την ανανέωση του δικτύου καταστημάτων της, ένα μεγάλο έργο που αλλάζει τελείως το πρόσωπο της εταιρείας σε όλη την επικράτεια. Ήδη έχουν παραδοθεί 160 νέα καταστήματα WIND και το έργο συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς για να καλύψει όλη την αλυσίδα καταστημάτων της εταιρείας, με συνολικό προϋπολογισμό τα 20 εκατ. Ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή