PwC: 22 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές φοιτητών

PwC: 22 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές φοιτητών

1' 51" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

«Είναι παιδιά με όνειρα και με στόχους και εμείς στην PwC είμαστε κοντά τους και παρακολουθούμε με ενδιαφέρον την πορεία τους και την εξέλιξή τους και τους ευχόμαστε τα καλύτερα». Είναι μερικά από τα λόγια του διευθύνοντος συμβούλου της PwC στην Ελλάδα, Μάριου Ψάλτη, με τα οποία συγχάρηκε τους αριστούχους φοιτητές και φοιτήτριες στους οποίους η PwC προσέφερε 22 υποτροφίες για μεταπτυχιακές σπουδές κατά τη διάρκεια του -δύσκολου, όντως- οικονομικού έτους 2014-2015.

Από το 2001 μέχρι σήμερα το πρόγραμμα υποτροφιών της PwC έχει δώσει 147 υποτροφίες και αποτελεί έναν από τους σημαντικούς πυλώνες της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της PwC Ελλάδας – που είναι η εκπαίδευση και η υποστήριξη των ταλαντούχων νέων μας.

Οι υποτροφίες καλύπτουν σπουδές σε χρηματοοικονομικά, στη διοίκηση επιχειρήσεων, σε computer science, στα οικονομικά καθώς και σε άλλα θέματα. Χάρη στην οικονομική υποστήριξη της PwC, οι υπότροφοι έχουν τη δυνατότητα, κατά το ακαδημαϊκό έτος 2015-16, να συνεχίσουν τις σπουδές τους τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό, σε πανεπιστήμια όπως στο Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς καθώς και στο London Business School, στο London School of Economics and Political Science και στο Imperial College London.

Εκτός των υποτροφιών, η PwC υποστηρίζει τους φοιτητές στην Ελλάδα διοργανώνοντας δωρεάν εκπαιδευτικά σεμινάρια και παρέχοντάς τους ευκαιρίες πρακτικής άσκησης για να αποκτήσουν επαγγελματική εμπειρία. Επίσης, είναι χορηγός του παγκοσμίου δικτύου νέων φοιτητών AIESEC και συμμετέχει ενεργά στις «ημέρες καριέρας» που διοργανώνονται από τα πανεπιστήμια στην Ελλάδα καθώς και σε συνέδρια και σε άλλες εκδηλώσεις που αφορούν τη φοιτητική κοινότητα.

Oπως είναι γνωστό, το πρόγραμμα υποτροφιών PwC αρχίζει κάθε χρόνο μεταξύ Απριλίου – Μάιου με την υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων εκ μέρους των ενδιαφερομένων. Aπευθύνεται σε αποφοίτους είτε και σε τελειόφοιτους ΑΕΙ παρέχοντάς τους καθοδήγηση για τη σωστή επαγγελματική σταδιοδρομία που ταιριάζει σε ταλαντούχους νέους. Οι υποτροφίες προσφέρονται είτε για την πλήρη είτε για τη μερική κάλυψη των διδάκτρων για τις μεταπτυχιακές σπουδές στην Ελλάδα και στο εξωτερικό – εξαιρούνται οι επαγγελματικοί τίτλοι και τα διδακτορικά (http://www.pwc.com/ gr/en/csr/scholarships.jhtml).

Η επωνυμία «PwC» αναφέρεται στο δίκτυο των εταιρειών-μελών, η κάθε μία από τις οποίες αποτελεί μια ξεχωριστή νομική οντότητα. Το δίκτυο λειτουργεί σε 157 χώρες με περισσότερα από 195 στελέχη τα οποία παρέχουν ποιοτικό έργο σε ελεγκτικές, φορολογικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες που αναλαμβάνουν (www.pwc.com).

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή