Η Peoplecert εξαγόρασε το City & Guilds

Η Peoplecert εξαγόρασε το City & Guilds

1' 10" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Στην εξαγορά των δικαιωμάτων της πιστοποίησης γνώσεων της αγγλικής γλώσσας (ESOL) City & Guilds, του μεγαλύτερου βρετανικού οργανισμού πιστοποίησης, προχώρησε ο όμιλος Peoplecert ενισχύοντας την παρουσία του στη διεθνή αγορά.

Με την εξαγορά της πιστοποίησης City & Guilds, η Peoplecert εδραιώνει διεθνείς συνεργασίες και εξασφαλίζει τη διείσδυση στην αγορά πιστοποίησης και αξιολόγησης γνώσεων ξένων γλωσσών, σε παγκόσμιο επίπεδο. Αξίζει να σημειωθεί ότι μόνο την αγγλική γλώσσα μαθαίνουν περισσότερα από 2 δισεκατομμύρια σπουδαστές, ενώ περίπου 5 εκατομμύρια πιστοποιούν το γνωστικό τους επίπεδο τόσο στον γραπτό όσο και στον προφορικό λόγο.

Ο όμιλος Peoplecert, ως διεθνούς αναγνώρισης φορέας πιστοποίησης επαγγελματικών δεξιοτήτων, με παρουσία σε περισσότερες από 150 χώρες και δίκτυο εξεταστικών κέντρων που προσεγγίζει παγκοσμίως τα 10.000, σχεδιάζει να αναβαθμίσει τον τρόπο με τον οποίο παρέχονται οι υπηρεσίες πιστοποίησης στον τομέα της γλωσσομάθειας, αξιοποιώντας τις βραβευμένες καινοτόμες τεχνολογίες, τις οποίες αναπτύσσει.

«Πιστεύουμε ότι αυτή η εξαγορά αποτελεί μια μεγάλη ευκαιρία να διεισδύσουμε στην παγκόσμια αγορά πιστοποίησης γνώσεων ξένων γλωσσών. Για τον λόγο αυτό, προχωρήσαμε στην ίδρυση μιας νέας θυγατρικής εταιρείας, της Peoplecert Qualifications Ltd, με έδρα το Λονδίνο», δήλωσε ο Βύρων Νικολαΐδης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Peoplecert, και υπογράμμισε:

«Οι νέες τεχνολογίες που έχει αναπτύξει η Peoplecert, όπως το σύστημα «online proctoring», θα μας επιτρέψει να προσφέρουμε μια νέα προσέγγιση στη διαδικασία της αξιολόγησης των υποψηφίων, δίνοντας την ευκαιρία στους μαθητές και τους εξεταζομένους να δίνουν εξετάσεις, όπου κι αν βρίσκονται, αρκεί να έχoυν υπολογιστή και Ιντερνετ».

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή