Επαναπροκήρυξη διαγωνισμού για το Athens Lycabettus

Επαναπροκήρυξη διαγωνισμού για το Athens Lycabettus

56" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

H Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών επαναπροκήρυξε πλειοδοτικό διαγωνισμό για τη 12ετή ενοικίαση επταώροφου κτιρίου της (πρώην ξενοδοχείο Athens Lycabettus) στο Κολωνάκι επί της οδού Βαλαωρίτου.

Οι επιχειρηματικοί όμιλοι που ενδιαφέρονται να ενοικιάσουν το κτίριο με επιφάνεια 1.493 τ.μ. για χρήση ξενοδοχειακής μονάδας καλούνται να καταθέσουν τις προσφορές τους έως την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τη διακήρυξη, ως αρχική τιμή εκκίνησης του διαγωνισμού για την ανάδειξη πλειοδότη και τον καθορισμό μηνιαίου μισθώματος έχει ορισθεί το ποσό των 12.972 ευρώ μηνιαίως, το οποίο αντιστοιχεί σε ετήσιο μίσθωμα κατ’ ελάχιστο ίσο με ποσοστό 4,8% της αντικειμενικής αξίας του κτιρίου. Η πρώτη προσφορά επί του προτεινόμενου μισθώματος πρέπει να είναι κατά 2% μεγαλύτερη της τιμής εκκίνησης του διαγωνισμού.

Βάσει των όρων της διακήρυξης, ο υποψήφιος μισθωτής θα δικαιούται να ανακαινίσει και να εκσυγχρονίσει την ξενοδοχειακή μονάδα μετά από προηγούμενη έγγραφη συναίνεση της εκμισθώτριας, υποβάλλοντας σχετική πρόταση με την αρχική προσφορά, οπότε θα λαμβάνεται υπ’ όψιν για την επιλογή του, και σε κάθε περίπτωση αναλυτικό χρονοδιάγραμμα των προς εκτέλεση εργασιών. Η προσφορά των συμμετεχόντων στον διαγωνισμό πρέπει υποχρεωτικά και με ποινή αποκλεισμού να συνοδεύεται από εγγυητική επιστολή συμμετοχής ποσού ύψους 15.000 ευρώ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή