Η Anassa Organics στηρίζει το έργο της «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.»

Η Anassa Organics στηρίζει το έργο της «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.»

1' 14" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η ANASSA ORGANICS και για αυτή τη χρονιά συνεχίζει να ενισχύει το έργο της «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» Επιστημονική Μαστολογική Εταιρεία– Ίαση-Στήριξη,  διαθέτοντας μέρος των εσόδων από τις πωλήσεις που θα πραγματοποιήσει, το προϊόν της Pure Symmetry.

Η «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.» είναι μια επιστημονική, αστική, μη κερδοσκοπική εταιρεία, με κοινωνικό και επιστημονικό έργο στο πεδίο της πρόληψης και αντιμετώπισης του καρκίνου του μαστού, η οποία μεταξύ άλλων, υποστηρίζει γυναίκες οικονομικά αδύναμες και ανασφάλιστες, οι οποίες δεν έχουν τη δυνατότητα να ανταποκριθούν οικονομικά στα έξοδα θεραπείας της νόσου.

Στο πλαίσιο αυτό, η ANASSA ORGANICS θα διαθέσει και για αυτή τη χρονιά, στην «Ε.Μ.Ε.Ι.Σ.»  ένα ευρώ (€1) από την πώληση κάθε συσκευασίας του προϊόντος Pure Symmetry, στηρίζοντας έμπρακτα το έργο της Εταιρείας ενάντια στον καρκίνο του μαστού. Η επιλογή του ροφήματος Pure Symmetry, ιδιαίτερα δημοφιλές στο γυναικείο κοινό, δεν έγινε τυχαία. Το βραβευμένο με Great Taste Award, ρόφημα Pure Symmetry, είναι ένα υπέροχο μείγμα βιολογικών αρωματικών φυτών,  με γνωστές από την αρχαιότητα ιδιότητες, που θεωρείται ιδανικό για όσους ακολουθούν δίαιτα για απώλεια βάρους. Γενικότερα συμβάλλει στην καλή υγεία και εντάσσεται στην καθημερινότητα όσων επιλέγουν ένα υγιεινό και ισορροπημένο τρόπο, διατροφής και ζωής.

Μέσω της συγκεκριμένης ενέργειας, που ξεκίνησε από τον Οκτώβριο 2014, η ANASSA ORGANICS, έχει ως στόχο να σταθεί ηθικά και πρακτικά δίπλα στις γυναίκες με καρκίνο του μαστού. Παράλληλα, μέσω της πρωτοβουλίας αυτής, η εταιρεία επιθυμεί να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση του κοινού και ιδιαίτερα των σύγχρονων γυναικών, σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης της συγκεκριμένης νόσου, αλλά και στην ενίσχυση του εξαιρετικού έργου της ΕΜΕΙΣ.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή