ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ

On line κατάστημα από την ΑΒ Βασιλόπουλος

on-line-katastima-apo-tin-av-vasilopoylos-2104751

Επισκεφθείτε το http://www.ab.gr/eshop, δημιουργήστε το δικό σας προσωπικό λογαριασμό, ετοιμάστε τις λίστες αγορών σας και εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο για εσάς και την οικογένειά σας!

Το ηλεκτρονικό κατάστημα της ΑΒ Βασιλόπουλος, AB click2shop είναι διαθέσιμο από σήμερα σε όλη την Αττική και οι καταναλωτές μπορούν να κάνουν τις αγορές τους online, από όποιο σημείο κι αν βρίσκονται, γρήγορα και εύκολα…με λίγα μόνο click!     

Όσοι επιλέξουν να κάνουν τις αγορές τους από το ΑΒ click2shop κερδίζουν πάντα γιατί:

  • Εξειδικευμένοι συνεργάτες επιλέγουν τα καλύτερα και πιο φρέσκα προϊόντα.
  • Ο κάθε χρήστης μπορεί να βρει όλες τις προσφορές μαζεμένες, σε συγκεκριμένη ενότητα, όπου  εφαρμόζοντας τις επιλογές ταξινόμησης μπορεί να βρει κάθε φορά τις πιο συμφέρουσες για εκείνον.
  • Αποφεύγονται απρογραμμάτιστες αγορές, καθώς ανά πάσα στιγμή ο χρήστης μπορεί να δει το τρέχον σύνολό του.
  • Ο καθένας μπορεί να δημιουργήσει τη δική του προσωπική λίστα ανά περίσταση, ενώ η παραγγελία μπορεί να υποβάλλεται μέσα σε λίγα λεπτά.
  • Η παράδοση γίνεται στο χώρο του καταναλωτή και είναι διαθέσιμη 6 ημέρες την εβδομάδα, δώδεκα ώρες την ημέρα (8:30πμ-20:30μμ).
  • Επιπλέον, οι κάτοχοι της κάρτας AB Plus μπορούν να συγκεντρώνουν και να εξαργυρώνουν πόντους. Με τη σύνδεση του online λογαριασμού με την κάρτα, ο χρήστης κερδίζει τους ίδιους πόντους, όπως  και στο κατάστημα. Έτσι, για κάθε 200 πόντους και στο ηλεκτρονικό κατάστημα κερδίζετε μία επιταγή αξίας 6€.

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, πάντα δίπλα στους καταναλωτές, βελτιώνει συνεχώς τις υπηρεσίες της και διευκολύνει τις αγορές των πελατών της, προσφέροντας προϊόντα σε τιμές για κάθε πορτοφόλι, με στόχο το όλο και πιο γεμάτο καλάθι!

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την υπηρεσία μπορείτε να μπείτε στο http://www.ab.gr/eshop


Το ηλεκτρονικό κατάστημα αφορά παραγγελίες αξίας τουλάχιστον 60€  και θα παρέχεται δωρεάν μέχρι 31/12/2015.