Εκπληκτικές νίκες από 2 πρεσβευτές της Rolex

Εκπληκτικές νίκες από 2 πρεσβευτές της Rolex

1' 17" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

O Scott Brash, πρεσβευτής της Rolex στο άθλημα της ιππασίας, κατέκτησε το βραβείο Rolex Grand Slam of Show Jumping στο τουρνουά Spruce Meadows του Καναδά.

Στις 13 Σεπτεμβρίου, ο Βρετανός Scott Brash έγραψε ιστορία σαν ο μοναδικός ιππέας που κατέκτησε 3 συνεχόμενα τουρνουά και του απενεμήθη το κορυφαίο τιμητικό βραβείο ROLEX GRAND SLAM μαζί με χρηματικό έπαθλο 1.000.000 Euro.

Η κατάκτηση αυτού του βραβείου είναι ο στόχος και το όραμα κάθε αναβάτη. Απαιτεί όμως ένα μοναδικό άλογο και μια μοναδική συνεργασία αναβάτη και αλόγου.

Ο Scott Brash – με το εκπληκτικό άλογό του, Hello Sanctos-  ξεκίνησε την προσπάθεια για την κατάκτηση του στόχου του τον Δεκέμβριο του 2014 κερδίζοντας το Rolex Grand Prix στο τουρνουά CHI GENEVA.

Στη συνέχεια, το Μάιο του 2015 κατέκτησε το Rolex Grand Prix στο τουρνουά CHIO AACHEN με αποκορύφωμα την τρίτη του νίκη στο τουρνουά SPRUCE MEADOWS.

Η Rolex συγχαίρει τον Scott Brash για την κατάκτηση του μοναδικού αυτού βραβείου που κατατάσσει  τον Brash ανάμεσα ένας στους καλύτερους αναβάτες της γενιάς του.

Η  Lydia Ko, πρέσβειρα της Rolex στο άθλημα του Golf, κατέκτησε τη νίκη στο παγκόσμιο πρωτάθλημα Evian, 2015.

Στις 13 Σεπτεμβρίου, η Kινέζα Lydia Ko, στα 18 της χρόνια, κατέκτησε το πρωτάθλημα  EVIAN, του οποίου η Rolex είναι Επίσημος Χρονομέτρης, γράφοντας ιστορία σαν η πιο νέα πρωταθλήτρια στην ιστορία του γκολφ. Προηγουμένως, τον Φεβρουάριο του 2015, έγινε η πρώτη αθλήτρια του γκολφ που κατέκτησε τη Νο 1 θέση στην Παγκόσμια κατάταξη σε τόσο νεαρή ηλικία.

Η Rolex συγχαίρει την Lydia Ko για το νέο ρεκόρ που κατέκτησε στην ιστορία του γκολφ παγκοσμίως.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή