Πρωτιά για τον Jordan Spieth, πρεσβευτή της Rolex

Πρωτιά για τον Jordan Spieth, πρεσβευτή της Rolex

48" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Ο 22χρονος Jordan Spieth από το Τέξας των ΗΠΑ, ανέβηκε την κορυφή του αθλήματος, κερδίζοντας 2 από τα μεγαλύτερα τουρνουά της χρονιάς και κατακτώντας έτσι μια θέση ανάμεσα  στους 6 κορυφαίους  γκόλφερ στον κόσμο που το κατάφεραν.

Ο θαρραλέος και ταυτόχρονα  αφοσιωμένος παίκτης κατέκτησε τον Απρίλιο το Μasters, τουρνουά στο οποίο η Rolex είναι Επίσημος Συνεργάτης, και τον Ιούνιο το US Open, τουρνουά επίσης στο οποίο η Rolex είναι Επίσημος Χρονομέτρης.

Στη διάρκεια της μικρής αλλά πολλά υποσχόμενης καριέρας του, ο Spieth έμαθε να κερδίζει από πολύ νεαρή ηλικία. Το 2009 του απενεμήθη ο τίτλος Rolex Junior Player of the Year και με την ομάδα του Tiger Woods,τo 2009 και το 2011 κατέκτησε το Ερασιτεχνικό Τουρνουά  των ΗΠΑ.

Η Rolex συγχαίρει τον Spieth για την κατάκτηση της Πρώτης Θέσης της Παγκόσμιας Κατάταξης και τον καλωσορίζει ανάμεσα στους  διάσημους πρεσβευτές  της στο άθλημα του Golf που έγιναν Νο 1, όπως ο Tiger Woods, Adam Scott, Martin Kaymer, Fred Couples, Luke Donald και Bernhard Langer.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή