Νέα τουριστική επένδυση της Dolphin στην Ελλάδα

Νέα τουριστική επένδυση της Dolphin στην Ελλάδα

1' 1" χρόνος ανάγνωσης
Ακούστε το άρθρο

Η Dolphin Capital Ιnvestors μετά το ξενοδοχείο της Aman στο Πόρτο Χέλι με την επωνυμία Amanzoe θα ανοίξει άλλη μία ξενοδοχειακή μονάδα με συνεργάτη τη διεθνή πολυτελή αλυσίδα στη Δομινικανή Δημοκρατία που υλοποιεί τουριστική επένδυση ύψους 180 εκατ. ευρώ.

Οπως αναφέρει στην ιστοσελίδα της η Aman, τα εγκαίνια του νέου πολυτελούς ξενοδοχείου με την επωνυμία Amanera έχουν προγραμματισθεί για τις 23 Νοεμβρίου. Παράλληλα, με το Αmanera που αναπτύσσεται στην έκταση των 2.000 στρεμμάτων της Dolphin θα λειτουργεί και η ανακαινισμένη εγκατάσταση του γκολφ. Με το εν λόγω ξενοδοχείο, ο αριθμός των ξενοδοχείων της Aman θα φθάσει σε 30 σε όλο τον κόσμο. Η Dolphin προγραμματίζει τη λειτουργία και δεύτερου Aman στη χώρα μας με την υλοποίηση τουριστικής επένδυσης που σχεδιάζει να υλοποιήσει στη Κέα.

Παράλληλα, η Dolphin προχωρά τις διαδικασίες για άλλο ένα επενδυτικό πρόγραμμα το οποίο σκοπεύει να υλοποιήσει στο ιδιόκτητο νησί της Pearl που έχει έκταση 4.000 στρέμματα στον Παναμά. H Dolphin έχει υπογράψει συμφωνία με την πολυτελή ξενοδοχειακή αλυσίδα Ritz Carlton προκειμένου η τελευταία να αναλάβει τη λειτουργία μιας μονάδας δυναμικότητας 80 σουιτών που θα ξεκινήσει σύμφωνα με τον μέχρι στιγμής προγραμματισμό να κτίζει στο νησί εντός του 2016. Στο νησί έχει, ήδη, δημιουργηθεί αεροδρόμιο αλλά και 80 τουριστικές κατοικίες που έχουν πωληθεί.

Λάβετε μέρος στη συζήτηση 0 Εγγραφείτε για να διαβάσετε τα σχόλια ή
βρείτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει για να σχολιάσετε.
Για να σχολιάσετε, επιλέξτε τη συνδρομή που σας ταιριάζει. Παρακαλούμε σχολιάστε με σεβασμό προς την δημοσιογραφική ομάδα και την κοινότητα της «Κ».
Σχολιάζοντας συμφωνείτε με τους όρους χρήσης.
Εγγραφή Συνδρομή